alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Lyserødt tøj

 
[473]
1 / 10
Side:af 10

Sæt kulør på hverdagen med lyserødt tøj uanset dit køn og din alder

Hvis du kigger i dit garderobeskab, vil du sikkert finde tøj i forskellige farver i hver deres nuancer. Men hvordan sætter du egentlig dit træningstøj sammen farvemæssigt? Hvis det er lidt kedeligt og ensfarvet det hele, så bør du friske det op med lyserødt tøj. Det kan gå sammen med rigtigt mange farver, som du garanteret har i forvejen. Sort, gråt, hvidt og lilla er blot nogle af de mange farver du kan sætte lyserødt tøj sammen med. Derudover er lyserødt tøj ikke forbeholdt kvinder. Mange mænd kan sagtens bære farven med stil. Det underbygger flot mændenes muskelstyrke og adræthed i sportslige sammenhænge. Uanset dit køn vil det ikoniske adidas Trefoil- og 3-Stripes-logo give dit lyserøde tøj et autentisk look, som vil understrege din sportslige personlighed.

Lyserødt tøj er perfekt til alle sportsgrene

Golf og tennis er ofte anset som sportsgrene, hvor atleterne har pænt og for eksempel lyserødt tøj på. Du behøver hverken være golf- eller tennisspiller for at bære lyserødt træningstøj. Pak en lyserød tanktop til din næste fitness-time eller til styrkeløft. Selv nogle af de store fodboldklubber har igennem tiderne haft lyserødt tøj, som en del af deres kampuniform. Du kan jo også overveje en lyserød badedragt eller et par lyserøde badebukser næste gang, du skal på stranden. Lyserød står utroligt godt til solbrun og veltrænet hud.

På varme og solrige dage vil du svæve på en lyserød sky

Lyserødt tøj har den fordel, at det reflekterer lyset i modsætning til sort og mørkt tøj, som absorberer lyset og leder varmen ind på din krop. Sammen med åndbart, fugtabsorberende og hurtigtørrende HEAT.RDY-materiale, som meget lyserødt træningstøj er lavet af, vil du altid føle dig veltilpas og tør, selv om solen bager fra en skyfri himmel.