alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sports-tank tops

 
[167]
Mænd Fodbold Grå FC Bayern Tiro Sleeveless trøjeMænd Fodbold Grå FC Bayern Tiro Sleeveless trøje

FC Bayern Tiro Sleeveless trøje

Mænd Fodbold

Kvinder Tennis Pink Marimekko Tennis Y-tanktopKvinder Tennis Pink Marimekko Tennis Y-tanktop

Marimekko Tennis Y-tanktop

Kvinder Tennis

1 / 4
Side:af 4

adidas sports-tank tops med vores nyeste teknologier

Vores kollektion af tank tops til sport og bevægelse er designet med vores mest innovative og smarte teknologier. Disse atletisk, stilrene toppe fås i varierende længder fra de edgy crop tops til løstsiddende tanks og street style-inspirerede crew necks. Her finder du sports-tank tops, der matcher din unikke stil. De klassiske tank tops med Y-formede stropper, der er kendt fra tennis og vægtlæftning, giver optimale bevægelsesfrihed. Kombineret med elastiske og åndbare materialer som adidas’ eget AEROREADYTM sikrer optimal komfort dagen lang. Denne teknologi leder fugten væk fra kroppen, hvilket hjælper med temperaturregulering og giver en frisk fornemmelse til sidste minut.

Smukt og funktionelt design til alle sportsgrene

Om du smasher på tennisbanen, løfter tung i træningscenteret eller arbejder mod dit peak-pose i yoga, så er flere af vores funktionelle sports-tank tops designet med smarte mesh-indsatser på ryggen, der øger toppens evne til nedkøling samt dens fleksibilitet. Toppe i Primegreen er højtydende og performance-dygtige. Hvad er Primegreen? Det er et materiale, der er fremstillet af genanvendte materialer og er en del af adidas' ambition om at eliminere verdens plastikaffald. Når solen begynder at bryde frem, og temperaturerne stiger, kan du kombinere dit sportslook med vores brede udvalg af crop tops. Disse modeller er bedst kendt fra 90'ernes edgy stil. Vi har givet dem en kærlig 'adidas-behandling', så denne ikoniske top får mere sporty kant.

Gå efter et look med optimal balance

Den helt rigtige sports-tank top skaber balance, når de bliver sammensat med de perfekte leggings eller joggingbukser. Skab et ubesværet sports look gennem kontrasterende farver og iøjnefaldende grafik. Hvis du hælder mere til den minimalistiske silhuet, har vi også designet sports-tank tops i monokrome farvepaletter – alle med vores ikoniske Trefoil-logo på brystet. Materialerne i vores designs er lette, åndbare og slidstærke. For ekstra komfort kan du vælge bløde bomulds- og polyester-blends.