alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Løbearmbånd

 
[5]

Vi sveder når vi skal yde vores bedste, men med løbearmbånd kan generne mindskes

Tennisspillere var tidlige brugere af svedarmbånd. En enkel og hurtig måde at kunne fjerne sved mellem de enkelte bolde. Løbearmbåndene her er fremstillet af stofblandingerne som er optimeret til netop at kunne hjælpe med at fjerne sveden fra pande og øjenbryn på en både behagelig og effektiv måde, og de bærer adidas Badge of Sport. Selvom løbearmbåndene sidder på deres plads om dit håndled, skal de helst være så behagelige at du faktisk helt glemmer at du har dem på, men de skal være klar når du lige har et øjeblik til at tørre sveden væk. Løbere vil også kunne drage fordel af disse løbearmbånd, nok primært langdistanceløbere.

Sådan en lille ting som et løbearmbånd kan være afgørende

Forestil dig du står med spillets vigtigste bold, en sveddråbe løber ned fra dine øjenbryn og generer dit syn, så du misser den altafgørende bold. Det kunne du enkelt have undgået med et løbearmbånd. Det har de store stjerner for længst indset, så du skal da heller ikke snydes. Farverne du kan vælge mellem, er også de klassiske farver for tennissporten og alle lavet i en tæt, behagelig strik som du helt glemmer du har på, samtidig med atde effektivt kan suge og tørre sveden væk fra panden og øjenbrynene når der er behov for det, og alligevel vil dit håndled ikke føles tungt eller varmt.

Virker også som løbearmbånd når det kræves

Udførslen af disse løbearmbånd er også sådan, at de uden problemer vil kunne bruges til løbere, specielt på de længere distancer hvor sved der render ned af ansigtet ikke bare kan være ubehageligt og forstyrre koncentrationen et afgørende øjeblik, men faktisk også kan forstyrre synet på et afgørende tidspunkt og måske føre til man drejer den gale vej, midt under et vigtigt løb, eller overser en vigtig forhindring eller endda misser en kontrolpost eller et væskedepot.