alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportsbikinis

 
[19]
Kvinder Svømning Sort Marimekko Unikko bikinitopKvinder Svømning Sort Marimekko Unikko bikinitop

Marimekko Unikko bikinitop

Kvinder Svømning

Girls Svømning Sort Marimekko Unikko bikiniGirls Svømning Sort Marimekko Unikko bikini

Marimekko Unikko bikini

Girls Svømning

Kvinder Svømning Sort Marimekko Unikko bikinitrusseKvinder Svømning Sort Marimekko Unikko bikinitrusse

Marimekko Unikko bikinitrusse

Kvinder Svømning

Kvinder Svømning Grå Marimekko Räsymatto bikiniKvinder Svømning Grå Marimekko Räsymatto bikini

Marimekko Räsymatto bikini

Kvinder Svømning

Sportsbikinis: giv dine svømmeture et ekstra skub

En enkelt bikini til solbadning og beach parties er nok for mange. Skal der ekstra sport over feltet er sportsbikinis sagen. Skabt til din performance på åbent hav eller i svømmehal. Sporty og atletiske snit tilføjer et konkurrence-element på sportsbikinis, der med masser af elastan giver dig bevægelsesfrihed. Indtag strande og badevand med den helt rette sportsattitude. Du kan kaste dig efter en volleyball eller nyde vandlandets vildeste forlystelser. Eller snuppe en gang hurtig svømning, når der skal lidt ekstra krydderi på den sporty livsstil. Sportsbikinis med UV-beskyttelse holder dig svømmeklar i solskin, mens du kan slippe legebarnet løs i svømmehallen i et design med klorresistent stof. Sol eller ej. Sportsbikinis er for helårsvandhunde, der nyder alt fra vinterbadning til sjove sportsturneringer på sommerstrandene. Tag også en slapper på en solseng – materialerne giver sig perfekt, hvad enten du ligger eller går.

Sportsbikinis – dyrk vandet med sportsmoden på plads

En hed sommerdag og der skal løbes inden en dukkert. Sportsbikinis er tilpas luftige og strategisk skåret, så du kan drage fordel af komforten lige fra løb til vandsport. Når du alligevel opholder dig på stranden eller andre steder kan du i samme ombæring skænke naturen en ekstra tanke. Bæredygtige materialer sætter fokus på reducering af emissioner og resurser. Primeblue er en af metoderne, hvor plastik fra strande og kyster omdannes til nylon. ECONYL®-garn er beviset på, at vi bruger noget, der allerede findes i naturen, så der undgås at skabe nyt fra bunden. Den tætsiddende pasform følger dine bevægelser slavisk og du vil aldrig føle begrænsninger iklædt sportsbikinis. Stærke stropper og velanalyserede rygudskæringer giver dig en lethed, når du er aktiv i din bikini. Intet kan stoppe dig, når du padler, svømmer eller løber – pasformen er intakt. Dit aktive vandsportsliv når nye højder med adidas ved din side.