alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Bomuldskjoler

 
[29]

Bomuldskjoler: blødheden kender ingen grænser

Som sportsentusiast har du masser af valgmuligheder, når sportslooket skal sammensættes. Bomuldskjoler er et valg, du aldrig fortryder. Mange af vores kvindelige atleter på eliteniveau har stor succes i de effektive kjoler. Det kan du også få. Sport, hverdag eller fest. Bomuldskjoler er ren nydelse til det hele. Funktionalitet og mode går op i en højere enhed. Så du kan bevæge dig frit iklædt moderigtige farver og former. Giv ikke sved og fugt en chance. Åndbare stoffer holder kroppen tør under dine præstationer. Vis din glade sportsside frem i bomuldskjoler til formålet. Elastiske tekstiler og atletiske snit får dig klar til hvert et skridt og slag på sportsbanen. Luft i skørterne i løse pasformer og praktiske nederdele. Eller tætsiddende performance bomuldskjoler med støttende kompression. Du bliver klædt på til alt fra hardcore professionelt niveau eller til afslappende anledninger.

Bomuldskjoler – materialet der aldrig svigter dig

Når nu vi tilbyder masser af lækre designs i bomuld tænker vi selvfølgelig også på miljøet. Derfor er vi engageret i Better Cotton-initiativet, der arbejder mod at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Missionen om bæredygtighed kommer til udtryk i kjoler af genanvendte materialer. Så det hele giver endnu mere mening, når du er aktiv. Bomuldskjoler uden ærmer, men med stropper, giver dig optimal slagkraft, når ketsjeren eller golfkøllen skal svinges. Designs med lange ærmer og UV-beskyttelse er din oplagte dress til sport og fritid under åben himmel. Står den på strandfest eller byture er bomuldskjoler med off-shoulder det feminine valg, som vækker positiv begejstring. Kjoler er dit oplagte supplement til shorts og T-shirts. Bomuld giver komfort fra inderst til yderst. Materialet smyger sig om huden, så du uforstyrret kan udfolde dig med optimalt velvære. Tag et par leggings indenunder, hvis vejret driller, eller bær din kjole for sig selv under sommersolens varme. Du er altid klar til sport og leg i en bomuldskjole.