alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Blomsterkjoler

 
[9]

Blomsterkjoler gør din dag sprudlende og farverig

Trænger du til at pifte din garderobe op med smukke prints? Så sørger kollektionerne med blomsterkjoler for at gøre det med stil. Farver og mønstre afspejler præcis den energi, som giver dig ekstra attitude på sportsbanen. Eller når du slentrer rundt i fritiden i sommersolen. Sporty og fleksible pasformer giver dig plads til at være aktiv. Lette bomuldsmaterialer med luftige konturer skaber et kropsklima, som er udholdeligt på selv den hedeste sportsbane. Takket være AEROREADY kan du svinge ketsjeren eller dyrke andre former for sport med en tør kjole på kroppen. De svedtransporterende materialer gør alt for, at du kan nyde dine blomsterkjoler med fuld komfort. Vi er med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Genanvendelighed er i højsædet, så emissioner og resurser kan reduceres. Løs pasform eller tætsiddende blomsterkjole? Eller måske en fiks nederdel. Der er noget for enhver fashionista med hang til feminin sportsmode.

Livet er som en leg i blomsterkjoler

Slå dig løs og fold dig ud til sport og i hverdagen. Buketter, blomsterhoveder eller blade. Der er blomsterflor af farver og udtryk hos adidas. Små farverige detaljer, eller heldækkende looks. Du vælger selv, hvor meget eller hvor lidt kulør, du vil udsmykke dit look med. Blomster her, der eller allevegne. Trefoil og 3-Stripes i kombination med floral prints sætter standarden for dit sommerlige udtryk. Der er dømt bevægelsesfrihed og attitude på samme tid, når du trækker i et blomsterknopskud, som inspirerer dine omgivelser. Træk i et par sneakers og en af de iøjnefaldende blomsterkjoler og mød op til havefest, eller bliv klar til sommerens festivaler. Du kan også dresse dig op til en dag på kontoret, hvor de bløde og tekniske tekstiler holder komforten oppe hele dagen. Bevægelse eller afslapning. Du kan bruge sommerkjoler til begge dele og de farverige prints liver dem op på yndefuld vis.