alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Mindre børn

 
[1062]
Hos adidas finder du et stort udvalg af funktionelt og smart tøj til mindre børn. Find alt fra overtøj til sko, træningstøj og spillertrøjer til både drenge og piger. Køb det online allerede i dag.

Babytøj og børnetøj med komfort og mode

Er du også vild med tøj fra adidas? Så kan du give stilen videre til dine børn. Børn har ikke behov for at blive klemt ned i stramme outfits og derfor er babytøj og børnetøj i sporty looks lige sagen. Her er der nemlig garanti for komfort, så familiens yngste kan lege og have det sjovt med bevægelsesfrihed. Det sørger strækbare og luftige tekstiler for, så de søde poder kan trille, hoppe, gå og løbe uden at blive hæmmet af materialerne. Sortimentet med babytøj og børnetøj er henvendt til børn i alderen 1-4 år. Dermed er der tøj klar - til livet som stående og gående. Det giver alle forældre mulighed for at sende de små superhelte i vuggestue og børnehave i fleksible looks, der samtidig er smarte at se på. Dermed bliver de yngste børn flasket op med kvalitet og mode.

Nuttethed toppet med komfort

En middagslur, en tur på legepladsen eller til fodbold på stadion iklædt babytøj og børnetøj fra adidas. Der er dømt ren nydelse, når de små mirakler sidder stille eller har krudt bagi. Du kan naturligvis også tage dem med til stranden eller i svømmehallen og nyde synet, når de sopper med Trefoil eller 3-Stripes på badetøjet. Materialevalget er selvfølgelig gennemtænkt og tilpasset som altid. Det er lige fra træningsdragter i blødt fleece til babytøj og børnetøj med elastan. Detaljerne er der også tænkt på, så det er nemt for dit barn og dig at få tøjet af og på. Takket være trykknapper og lynlåse lærer den lille på selvstændig vis at klæde sig selv af og på. Her mødes pædagogik med komfort, så alt bliver lettere i hverdagen. adidas er tilmed en del af Better Cotton-initiativet, der fokuserer på forbedret bomuldsdyrkning. Dette sideløbende med, at genanvendelighed også er i højeste fokus.