alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Badesandaler til mænd

 
[110]
1 / 3
Side:af 3

Badesandaler til mænd: slip fødderne fri

Badesæsonen varer for nogle hele året rundt, mens andre udelukkende venter på sommerens komme. Uanset hvad er det rette fodtøj med til at hæve komforten. Så du ikke skal gå på bare fødder med risiko for at skade dem. Hurtigtørrende badesandaler til mænd giver fleksibilitet, så du trygt kan forlade havbundens sten og gå direkte videre op på frokostcafé under sydens sol. Innovativt formede fodsenge leder vandet væk fra fødderne, så du hurtigere bliver tør. Det er blot op fra vandet, dryp af og videre med dagens program med største komfort under fødderne. Badesandaler til mænd er også ideelle som hjemmesko, når du går på kolde fliser eller trægulve. Tag dem med på sportslejr og brug dem som hyggesko, eller prop dem i svømmetasken, så du slipper for at glide på de våde fliser. Greb under sålerne giver ekstra balance, når du er på farten mellem svømmehal, omklædning og cafeteria.

Badesandaler til herrer imødekommer dine sommersko-behov

Det er for bøvlet at trække i snøresko og sokker, når du alligevel skal ned i vinterbaderklubben. Eller når du skal i sauna, spa eller på strandtur. Badesandaler til mænd er nemme at lade fødderne smutte ind i. Designs uden hælkappe er maksimal komfort. Stødabsorberende såler sender dig behageligt afsted på asfalt, grus, klinker eller hvad du nu betræder. Uden at du mærker til vibrationer i fødderne. Ekstra fodforkælelse kan du også nyde fordel af. Badesandaler til mænd med massageindlæg er toppen af velvære. Pool, strand eller sø. Et par badesandaler er din fodbeskyttelse til alle vandaktiviteter. Surfing, SUP eller sejlture – dine fødder er vand- og sommerklar i de åbne gummisandaler med fleksibilitet og slip-on-konstruktion. Vælg en farve efter din smag og lad badesæsonen vare lige så længe, du lyster. Ergonomiske former opretholder komforten hele året rundt.