alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

stan smith til mænd

 
[64]
1 / 2
Side:af 2

adidas Stan Smith til herrer: et legendarisk skodesign venter

Enhver mand med passion for lækre sneakers kender Stan Smith. Den amerikanske tennismester med det velkendte pokerface har skabt et ikonisk design sammen med adidas. Siden lanceringen i 1972 er adidas Stan Smith til herrer blot vokset i popularitet. Og man forstår hvorfor. Det karakteristiske look med de flade såler og hvide overdele er et sikkert match i byrummet og på sportsbanen. Mange årtier efter, at Stan Smith brillierede på banen, er essensen af de originale modeller stadig tydelige. Den klassiske og tidløse styling falder i god jord overalt. Du vil blive genkendt på skoene med et smil. Præcis som Smith var kendt for sit smil på banen. Hans vinderinstinkt og usnobbede væremåde går igen i adidas Stan Smith til herrer. Enkelheden kombineret med fleksibelt og formelt læder får dig frem på tennisbanen som en ægte vinder.

adidas Stan Smith til mænd – du vil ikke gå i andet

Til habitbukser, træningstøj, jeans eller chinos. Du vil med det samme have adidas Stan Smith til herrer som dine yndlingssko. Brug dem i lige så mange timer du vil. OrthoLite® holder fodmiljøet lugtfrit hele vejen. Mens kraftige gummisåler nærmest ikke er til at slide op. Signatur på signatur. Hver en detalje ved adidas Stan Smith til herrer er mindeværdig og genkendelig. De perforerede hulstriber langs siderne, Trefoil på hælkappen og organiske læderoverdele. Flade såler sikrer dig et fast standpunkt på underlagene, så du kan skate derudad, eller gå byens gader tynde. Helt hvide adidas Stan Smith til herrer er enhver Grand Slam værdig. Stilrenheden skinner igennem på minimalistisk vis. Er du til farvede sko vælger du blot blandt dine yndlingskulører. Praktisk velcroluk eller snørebånd. Pasformen er sikret med optimale lukkemuligheder, der holder dine fødder komfortabelt på plads. Perfekt til en sporty livsstil omkranset af ikonisk mode.