alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Herretrøjer

 
[290]
1 / 7
Side:af 7

Herretrøjer – dit look er ikke fuldført uden

Heldigvis findes der varme dage, hvor du træner i bar overkrop. Eller svømmer i dit naturlige look. Resten af året må du forlade dig på herretrøjer. Og hvilke nogen. adidas er din garanti for sportsoverdele, der tager højde for det hele. Udforsk nye sportsgrene eller slå rekorder med de gamle. Herretrøjer er din beskyttelse til sport året rundt. Et varieret udvalg i klædeskabet opfylder alle dine behov. Spillertrøjer med HEAT.RDY er vejen mod komfort og en tør overkrop til træning og kamp. Så du kan bevare fokus på det vigtige spil på banen. Når du ikke selv er aktiv på grønsværen trækker du i fantrøjer og møder op på stadion med din uundværlige støtte. Herretrøjer med hætte er dit streetsmarte valg med funktionalitet. Træk hætten om ørene i kulden og prop hænderne i kængurulommen, når det er nødvendigt.

Herretrøjer: maskulinitet og funktionalitet mødes til din fordel

Herretrøjer til alle dine sportsgrene og fritidsaktiviteter. Du vælger selv stilen. Lækre bløde sweatshirts med strækbarhed giver kroppen lov til at vride sig og strække sig. Perfekt til timerne i træningscenteret sammen med kammeraterne, der løfter vægte om kap. Når køllerne på fairway skal svinges, er polotrøjer med krave og knapper din sikre formelle fremtoning. Sammen med UV-beskyttelse på ærmerne og åndbare membraner, der holder kroppen tempereret i heden. Korte eller lange ærmer? Herretrøjer er din helårsbeklædning alene, under overtøj og udenpå baselayers. Bæredygtighed er oppe i tiden. Hos adidas er det også fremtiden. Se det blot på herretrøjer i Primegreen. Der er fremstillet i 100 procent genanvendt polyester. Mærk vores engagement i Better Cotton-initiativet direkte på huden. I form af forbedret bomuldsdyrkning globalt. Til glæde for alle. Giv din overkrop et kompressionsboost med støtte og reducering af vibrationer. Eller vælg en løstsiddende pasform i casual sportsstil.