alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte herresko

 
[530]
Pris
101 kr. - 3.399 kr.
1013399
1 / 12
Side:af 12

Tidsløst design og klassisk farvepalette: adidas sorte herresko til den aktive mand

Valget af sorte herresko spænder bredt. Fra sko designet til de skæve bevægelser i det urbane træningsmiljø, til de afslappede hverdagsko og fodboldskoen som kan stå imod, på selv den vådeste græsplæne, uanset om du vil spænde snørebåndene før kampen, vil tilføje coolness til dit hverdagslook eller have en aldisig træningssko.

Sorte herresko med ikonisk logo og tidsløst design

Mange af de klassiske adidas sko og sneakers blev skabt som tekniske sportssko. Med tiden, har vi krydset barrieren mellem træning og hverdag, hvilket har resulteret i sko som kan nærmest det hele. Om du er til den sportsinspirerede silhuet eller de moderne collabs med kendte musikere, sportsfolk og designere. Eller du vil have moderne sko med indbbygget teknologi, så har vi din nye, sorte herresko. Til alle sportsgrene, på alle overflader og al slags vejr. Vores klassiske silhuetter i hverdagskollektionerne, er hentet fra løbeskoens minimalistiske og funktionelle design. Skal din sorte herresko være i stand til at holde til ekstra slid? Så vælg en sko med nubuck overdel. Dette ruskinds-lignende, nubuck er et af vores mest holdbare materialer.

Afslappede sneakers og sko

Sklal du mødes til en kaffe med vennerne? Eller vil du ligge kilometerne bag dig til årets halvmaraton? Ligegyldigt dit formål, er det vigtigt at dine sko støtter dig. Vores Ultraboost mellemsåle giver optimal stødabsorbering og Primeknit overdele giver dig en sko, som holder til hverdagens strabadser. Vores sorte herresko til løb har ventilation i svedområder, så dine fødder forbliver afkølede. Stretchweb-ydersåle er exceptionelt fleksible og vores Continental™ Rubber-ydersål giver dig et enestående greb på selv de vådeste underlag. Om du elsker et klassisk look uden for mange detaljer eller bliver ellevild over 3D reflekser og digitale løsninger, så findes der en sort herresko til dig.