alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

skatersko til mænd

 
[71]
Forum 84 Mid ADV x Lil Dre sko
Puig Indoor sko
Busenitz Pro sko
Nora sko
3MC Vulc sko
Matchbreak Super sko
Busenitz Vulc 2.0 sko
Nora sko
Matchbreak Super sko
Nora sko
Daily 3.0 Lifestyle Skateboarding Suede sko
Forum 84 Low ADV sko
Busenitz Vulc II sko
Forum 84 Low ADV sko
Busenitz sko
3MC Vulc sko
Tyshawn sko
3MC Vulc sko
Busenitz Vulc 2.0 sko
Campus ADV sko
Tyshawn Low sko
Puig Indoor sko
ZNSORED HI Lifestyle Adult sko
Busenitz sko
Tyshawn sko
Tyshawn Low sko
Tyshawn sko
Puig Indoor sko
3MC Vulc sko
Puig Indoor sko
Forum 84 Low ADV sko
Puig Indoor sko
Puig sko
Gazelle ADV sko
Shmoofoil sandaler
Matchbreak Super sko
Forum 84 Low ADV sko
Forum 84 Low ADV sko
Puig Indoor sko
Shmoofoil sandaler
Delpala sko
Copa Nationale sko
Nizza Hi ADV sko
1 / 2
Side:af 2

Find skatersko til mænd i alle former

Vert, street eller flatland? Tekniske tricks, høje hop eller fuld fart på asfalten? Vi har skatersko til mænd, som er specialdesignet til alle den moderne skaters forskellige behov. Skateboarding kan være en krævende og til tider aggressiv udtryksform. Den kræver meget af udøverne. Derfor kræver de meget af deres sko. Og med god grund. Skoene kan være det, der beskytter dig mod en alvorlig skade ved styrt eller sparer dig for en dag på sofaen, fordi du har for ondt i fødderne til nye eventyr på asfalten.

Stil, sport og komfort

Stil, sport og komfort går op i en højere enhed med adidas’ skatesko til herrer, så du ikke bare gør indtryk, når du dit nyeste trick lykkes, men også på vej til og fra skateparken. Den nyeste teknologi giver dig komfort og beskyttelse på et helt nyt niveau. Vores BOOST-sål giver stødabsorbering, uanset hvor hårdt underlaget er, eller hvor højt du hopper, og BOUNCE-sålen tilpasser sig din individuelle skatestil. Den energi, du udtrykker på et skateboard, afgør, hvad du får retur. De tre adidas-striber har prydet utallige skatelegender, og det er denne tradition, du kan tage med dig på din næste tur. Mærk forskellen med adidas’ udvalg af skatesko til mænd.

Skatersko på alle niveauer

Hos adidas finder du skateboard-sko til herrer, som kan tilfredsstille selv de mest hardcore vert-skatere. Og hvis du endnu ikke har vovet dig op på boardet, men bare elsker stilen og kulturens værdier, finder du også uanede muligheder. Skatermoden rækker langt ud over verdens skateparker. Oplev opdateringer af klassiske skatersko til mænd, så dit look er fejlfrit, næste gang du skater for fulde drøn med vennerne.