alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

rygsække til mænd

 
[142]
style
Pris
84 kr. - 2.380 kr.
842380
1 / 3
Side:af 3

Rygsække til herrer, som passer til din hverdag og dine behov

adidas har et omfattende program af rygsække til mænd, som du kan se her. Her finder du rygsække du kan bruge til dit udstyr, nærmest lige meget hvilken sport du dyrker. Det betyder at her findes en lang række størrelser, materialer og udformninger, så du kan finde en rygsæk der passer til lige det du står og skal bruge. Skal du på vandring eller weekendtur, så har vi også rygsække som passer til netop det og kan holde dine ting tørre. Flere af rygsækkene er også populære som skoletasker, her kan du vælge mellem tasker med forskellige typer rumopdeling. Sådan som det nu passer til dine materialer og dit temperament. Om du er til minimalisme eller du bare ønsker noget med så mange lommer og lynlåse, og designfeatures, som muligt, så burde du kunne finde noget her. Her er også rygsække, hvor vi lige forsøger at gøre det ekstra for miljøet. Komfort, personlighed og features går her op i en højere enhed.

Den alsidige rygsæk til mænd

En del kommer kun til at bruge deres rygsæk til én ting. Det kan være når de skal have træningstøjet til og fra fitnesscentret, klubben eller hvor de nu træner. Som skoletaske, til bøger, papirer, skriveredskaber, madpakke og laptop eller tablet er en helt anden slags brug. Weekendtasken hvor du lige kan samle skiftetøj og de vigtigste ting til en weekend hos kæresten, familien eller andre, er et andet, populært brug. Eller måske til din håndbagage på flyveturen. Næsten uanset hvordan du ønsker at bruge en rygsæk, så kan du finde rygsækken her. Rigtigt mange vælger også at bruge en af vores rygsække til herrer til flere ting, hvilket du heldigvis også sagtens kan. Uanset dine oprindelige kriterier og ønsker, så vil du også stadig kunne bruge din rygsæk til andet end du først havde planlagt. adidas giver dig friheden til at vælge - også rygsækken der kan være fleksibel når du har behov for det.