Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Sportstøj • Træningstøj

(2010 Produkter)
UDSALG: SPAR 30%
Pris
79 kr. - 1,999 kr.
791999

Træningstøj

Elitetræningstøj er en nødvendighed til din næste træning. Vi har alle oplevet personer iført tvivlsom påklædning i træningscenteret. Sørg for, at du er fokuseret og klar til at yde dit bedste med stil i træningstøj fra adidas.

adidas har det, du har behov for til din næste træning, uanset om du lægger vægt på alsidighed, komfort eller stil. Uanset om det er til træning, konditionstræning, udstrækning, spinning eller yoga, skal du sørge for at være klar med svedtransporterende udstyr, så du kan træne og yde mere.

For at få det bedste ud af hver træning, er det vigtigt, at du er helt forberedt, både hvad angår indstilling og tøj. adidas Træning har det bedste inden for træningstrøjer, shorts, bukser, hættetrøjer og meget mere, så du kan iføre dig udstyr med stil. Har du brug for shorts til din næste løbetur eller træning? Opgrader dit fitnessudstyr med shorts til kvinder, der er perfekte til din næste træning. Har du brug for en sports-bh, som du kan føle dig sikker og godt tilpas i? Tag din træning til et nyt niveau med polstrede sports-bh'er, der giver god støtte og stil. Vi har pasforme, der passer perfekt til forskellige typer sport.

Træningstøj

Hård træning kræver det rigtige udstyr. Når du er i træningscenteret, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og ser godt ud, når du laver dine øvelser. Tanktoppe, veste, tights og T-shirts er nogle af de produkter, vi tilbyder, der kan hjælpe dig med at træne lige til grænsen. Techfit, Clima og Essentials-produkter giver dig den bedste støtte og teknologiske funktioner, der holder dig afkølet eller varm under din træning.

Træningstrøjer

Stil møder funktion. Den seneste kollektion af adidas skuldertasker giver masser af plads og stilfuldt praktisk design. Perfekt til stranden, poolen, arbejde eller din pendlertur - de er helt ideelle, når du har steder du skal hen til og ting at medbringe.

Har du brug for en sports-bh, som du kan føle dig sikker og godt tilpas i?

Tag din træning til et nyt niveau med polstrede sports-bh'er, der giver god støtte og stil. Vi har pasforme, der passer perfekt til forskellige typer sport.

Opdage Mere: