alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Performance · Sko

 
[717]
Pris
67 kr. - 3.699 kr.
673699

Klassiske sportssko til mænd som aldrig går af mode

adidas skaber nogle af de mest holdbare og stilrene performance sko til mænd på markedet. Vores designere brænder for at skabe sko, som lever op til atletens høje standarder inden for performance, æstetik og holdbarhed. Derfor kommer flere af vores sportssko til mænd med OrthoLite® sockliner. Dette giver din fod uovertruffen komfort og performance, så du kan yde dit maksimale ved hver træning. Vi har gennem innovation og nyskabende teknologi skabt vores revolutionerende Boost sål. Denne sål har uovertruffen komfort, som garanterer øget ydeevne og stødabsorbering. Træningssko med Adiprene+ forfod og Adiprene hælstøtte giver overlegen stødabsorbering. Andre modeller har indbygget Torsion System, som sikrer øget stabilitet. I kombination med Continental™gummi ydersål, kan du stå fast på alle overflader.

Sportssko til mænd med sublim åndbarhed og feel

Vores historie har dybe rødder i sportens historie. Denne erfaring giver os en fordel, når vi integrerer nye teknologier i vores sportssko til mænd. Vi har nemlig et indgående kendskab til atletens behov. Derfor bruger vi blandt andet Primeknit, som giver dine performance sko en soklignende følelse, tæt pasform, let komfort og fleksibilitet, som lader din fod bevæge sig naturligt. Vores performance sko til mænd kommer i vores klassiske adidas stil. Dette betyder stilrent look, iøjefaldende silhuetter og de ikoniske 3-Stripes på siden af flere af dem. Vi dykker ofte ned i vores arkiver og giver den vintage-glade sneakersentusiast nye overraskelser. Vores klassikere bliver hele tiden opdaterede med de nyeste teknologier, så de passer til det moderne menneskes behov. Mød livet og bevæg dig med stil, komfort og sand adidas stil. Da vores performance sko skal matche alle sportfolks behov, laver vi specielle sko til adskillige sportsgrene, for at møde atleternes unikke behov. Du finder fodboldsko, løbesko, sko til boksning, skateboarding og meget, meget mere.