alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Performance · Sandaler og klipklapper

 
[38]

Performance sandaler og klipklappere til herrer: ikke et skridt forkert

Har du fået nok af indelukkede sko og kolde underlag? Performance sandaler og klipklappere til herrer er tegn på bedre vejr og masser af udendørsophold. Smid sokkerne og lad de teknisk veldesignede sko gøre arbejdet på underlagene. Bløde gummisåler tilpasser sig dine fødders former, og naturlige pasformer er en del af glæden med fodsenge med fordybninger og hvælvinger de helt rette steder, som støtter dine fødder fra hæl til tå. Nyd godt af hævede kanter på disse performance sandaler og klipklappere til mænd, som er designet til at beskytte dine fødder. En kæmpe fordel, når du vandrer i by eller natur og kan skærme af for kantsten, grus og andre forhindringer. Løb og gå i fuld fart på hårde underlag. Sandalernes stødabsorbering tager i mod, så presset mod led og knogler reduceres. Dermed er der ingen sportsbegrænsninger i dine sandaler, der får dig gennem sommeren med komfort.

Performance sandaler og klipklappere til mænd - sunde sommerfødder på rette vej

Ude eller inde. Performance sandaler og klipklappere til herrer er maksimal alsidighed. Brug dem indendørs til at stå fast på svømmehallens fugtige gulve, eller tag dem på til alle turene til stranden. Skridsikre såler holder dig forbundet til sand, asfalt, klinker og andre underlag. En træt dag på farten kalder på velvære. Performance sandaler og klipklappere til mænd giver dig mulighed for at justere og tilpasse pasformen, og de indbyggede massageknopper er din vej til fodmassage, som udmattede fødder vil elske. Der trykkes på de helt rette punkter, så du igen kan komme på benene med fornyet energi. Lette fødder dagen lang. Formstøbte EVA-såler er letvægtskomfort uden lige, så den pudebløde komfort løftes op på et højere niveau, der giver dig mod på endnu flere aktiviteter med fødderne i fokus. Tekstilforede undersider er din garanti for sandaler, der føles behagelige direkte mod huden. Selv når du skal performe i sandaler er adidas ved din side – på vejen mod dine personlige træningsmål.