alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Udsalg af joggingbukser til mænd

 
[43]

Udsalg af joggingbukser til mænd: skil dig ud fra mængden

Du er ikke en, som går i ét med baggrunden. Du tør godt stå frem, yde dit maks og kræve mere af livet. Du lever 3-Stripes-livet med stolthed. Nu har vi noget ekstra til dig. Vores udsalg af joggingbukser til mænd er vores mest klassiske bukser med stor rabat. De bløde bomuldsversioner sørger for ekstra varme, når solen går ned. Det giver endnu flere timer på farten, og så støtter du en god sag. adidas er medlem af Better Cotton Initiative, der støtter op om en bedre bomuldsproduktion. Det er ikke hele vejen til en mere bæredygtig fremtid, men det er et stort skridt i den rigtige retning, og vi vil have dig med i mål. 

Outlet af joggingbukser til mænd med go-getter spirit

Luk dine øjne, og mærk det helt unikke adrenalinsus, der findes på et fodboldstadion. Det bankende hjerte, den hurtige puls og helt unikke holdånd. Vil du bære den følelse med dig hver evig eneste dag? Det sørger adidas for. I vores outlet af joggingbukser til mænd får du frisk stil og ægte sportsånd direkte ind i din garderobe. Bukserne fås med adidas’ smarteste teknologier og den blødeste dobbeltstrik. Vores klassiske joggingbukser kommer direkte fra vores arkiver. De holder fast i vores 3-Stripes-stil, men er med vores nyeste teknologier og materier. Fra bæredygtige versioner, der er lavet med Parley Ocean Plastic®, til det fugtabsorberende AEROREADY.

Der er intet bedre tidspunkt end lige nu

Det er slut med at gå på kompromis. Vores udsalg af joggingbukser til mænd er stort, og vi er sikrer på, at vi også har designet de perfekte joggingbukser til dig. Fra retro look til 90'er-vibes og moderne farvekombinationer og snit. Komforten og bevægeligheden er aldrig til debat. Bukser med tilspidset pasform ved anklerne oser af dedikation til sporten og livets mange uudforskede eventyr.