alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sweatpants til herrer

 
[73]
1 / 2
Side:af 2

Sweatpants til herrer er perfekte til både ferie og træning

adidas har naturligvis et bredt udvalg af sweatpants til herrer, hvad enten det skal være enkelt- eller flerfarvede i bomuld. Bomuld som i øvrigt er fremtaget i overensstemmelse med reglerne for at bære Better Cotton-initiativets mærkning, hvilket indebærer at støtte bæredygtig bomuldsdyrkning, Eller vil du heller have nogle af de glitrede bukser fremstillet af blandt andet genanvendt polyester, så vi sparer på både resurser og emissioner under produktionen? Måske vil du hellere have de samme pants som dit favorithold, for det er jo ikke helt utænkeligt du vil kunne finde dem her heller. Uanset din præference, så kan du her finde smarte, komfortable og behagelige sweatpants til herrer, der kan passe til din stil og dit behov. De kan også sagtens bruges til træning og workout.

Alle de klassiske elementer og den bedste komfort med sweatpants til herrer

Selvfølgelig finder du de klassiske adidas designelementer i flere af produkterne her, fra 3-Stripes i siderne, til 3-Stripes eller Trefoil logoet, der jo er så velkendt. Både løs og tætsiddende, slim pasform finder du også, de passer til hver sin slags aktivitet, men også til hver sin slags personlighed og stil som du selv skal være herre over. Farver er bestemt heller ikke et problem, her kan du vælge og vrage, mikse og matche med andre dele og farver, som du selv synes det passer. Til visse af bukserne her har vi benyttet Primegreen, et produkt fremstillet af 100% genanvendt plastic. Når det gælder bukserne fra holddragter, så indeholder disse det officielle klub- eller forbundslogo i en fin, broderet udgave og produkterne er naturligvis officielt licenseret af de relevante klubber og forbund, noget som også borger for at kvaliteten er i orden. Og er du selv typen, som går til den, så er her naturligvis åndbare og fugtabsorberende bukser, for eksempel med vores AEROREADY teknologi, så sweatpants til herrer behøver bestemt ikke være kedelige.