alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Hvid · Træningsdragter

 
[31]

Få et clean og komfortabelt look med vores hvide træningsdragter til mænd

Om du hænger ud med vennerne eller er på vej til træning, så er træningsdragten din bedste ven. Den gør det nemt at gå til træning, uden at skulle pakke den helt store taske. I vores kollektion af hvide træningsdragter til mænd finder du toppe, træningsbukser og hele sæt, så du kan sammensætte det look, som udtrykker din stil bedst. Vores træningsbukser er lavet til alsidig bevægelse. Vælg sportstoppe, jakker og t-shirts, som matcher eller står i modig kontrast, for et fuldendt look. Vores windbreakers er perfekte til de omskiftelige dage. De er lette og kan pakkes ned i lommen.

Komfort går ikke på kompromis med stil, når du hopper i hvide træningsdragter til mænd

Den hvide farve er tidløs. Den giver et clean og vovet look, der vender ligeså mange hoveder som de iøjnefaldende pangfarver. Med kontrasterende Trefoil logo og 3-Stripes langs buksebenet, viser du din dedikation til sporten. Materialerne og teknologierne i vores træningsdragter er designede til at øge din komfort i alle situationer. Vores lette materialer og åndbare teknologier giver dig maksimal bevægelsesfrihed og holder både sved og fugt væk fra kroppen. Kollektionerne med GORE-TEX® skaber vandafvisende jakker og bukser, som beskytter dig i regn og slud. Vi har ikke bare fokus på komforten - stilen skal også være i orden. Derfor finder du gennemtænkte designdetaljer som formede ærmer, strategisk placeret mesh og tommelfingerhuller, så tøjet bliver siddende hvor det skal.

Din træningsdragt er en forlængelse af dig

Måske er du mere til de tætsiddende slim fit versioner, som giver dig en skarp silhuet? Eller også vil du gerne udtrykke din dedikation til skater-kulturen i de løstsiddende bukser med tilhørende hættetrøje? Uanset hvad du foretrækker, så vil du garanteret finde noget, du elsker, i vores brede og veldesignede kollektioner.