alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Udsalg af hættetrøjer til mænd

 
[115]
Størrelsesudvalg
Pris
224 kr. - 880 kr.
224880
Originals Hvid Yoga kønsneutral hættetrøjeOriginals Hvid Yoga kønsneutral hættetrøje

Yoga kønsneutral hættetrøje

Originals

Mænd Originals Hvid Adicolor 3-Stripes Full-Zip No-Dye Hooded træningsjakkeMænd Originals Hvid Adicolor 3-Stripes Full-Zip No-Dye Hooded træningsjakke

Adicolor 3-Stripes Full-Zip No-Dye Hooded træningsjakke

Mænd Originals

1 / 3
Side:af 3

Stort udvalg i vores udsalg af hættetrøjer til mænd

Velkommen til det indbydende udvalg af smarte og praktiske hættetrøjer med cool designs og farver. Du finder det hele her i vores udsalg af hættetrøjer til mænd – ikke bare det kendte adidas-logo i forskellige udgaver, nogle også mere diskrete og nogle, som nærmest råber adidas. Så er der selvfølgelig også trøjer, der på forskellig vis også indbefatter adidas’ ikoniske Trefoil- og 3-Stripes-elementer. Samtidig er her en hel del trøjer i de helt klassiske farver, men også et stort udvalg af friske og iøjnefaldende farver, som du kan kombinere og mikse, som det nu passer dig og dit temperament.

Outlet med hættetrøjer til mænd, hvor du kan finde din nye trøje

Hættetrøjer er ikke bare hættetrøjer, som du måske allerede ved. Overordnet set er der trøjer her som egner sig til forskellige typer træning eller aktiviteter eller forskellige typer vejr, hvis du er udendørs. Du kan også vælge de traditionelle hættetrøjer, du tager af og på ved at trække dem over hovedet, eller du kan vælge de mere træningsjakke-lignende modeller, hvor du har lynlås i fronten og tager dem af og på som en jakke. Der er lidt af det hele i vores udsalg af hættetrøjer til mænd.

Slip fantasien og drømmene løs i vores udsalg

Med vores outlet med hættetrøjer til mænd får du måske hurtigt råd til at købe lidt ekstra, og alt her er naturligvis i den sædvanlige adidas-kvalitet. Det kan være, du kan finde lige det sæt, du havde tænkt på at købe, eller du får inspiration til dine egen seje kombination af farver, designs eller udrustning. Dette udsalg med hættetrøjer til mænd kan være lige det, du har gået og ventet på, uden at du har vidst det. Som sagt er det også helt trygt handle her, direkte fra hestens mule så at sige.