alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Mænd · Grøn · Bukser

 
[45]
Pris
195 kr. - 1.599 kr.
1951599

Grønne bukser til mænd - sejrshåbet er grønt til lige indtil slutfløjt

Du går i ét med naturen og indtager grønsværen i det helt rette match. Med farven grøn sætter du kulør på dit sportslook, som ligeså vel kunne være dit hverdagsoutfit. Grønne bukser til mænd er skabt til succes på banen, men også til at yde komfort, når tingene skal ned i tempo. Bløde bomuldsmaterialer på både for- og bagside får dig veltilpas gennem træningen sammen med adidas' tilgang til bæredygtighed. Primegreen er din garanti for 100 procent genanvendt polyester – helt fri for ny plastik. Findes der noget bedre end at starte og slutte dagen i grønne bukser til mænd, skabt med fokus på at begrænse resurseforbruget. Spinat, græs eller oliven. Grøn er mange toner og du pryder dine ben med favoritfarven. Tilfredsstillelsen er i top, når du skal ud og afgøre kampe. Eller kæmpe mod dig selv på en løbetur, hvor strækbare materialer giver optimale betingelser.

Grønne bukser til mænd – Skyd sæsonen i gang med underskøn grøn

Et par grønne bukser til mænd i en pasform, der egner sig til din sport. adidas spænder som altid bredt. Et par lette designs med kompression og i genanvendt nylon til løbeturene, hvor vibrationer skal holdes nede. Eller hvad med et par grønne chinos til runderne på golfbanen. Måske et par opvarmningsrunder, hvorefter du hurtigt hopper ud af bukserne. Så er grønne bukser til mænd med lynlåse langs siderne top nemme at komme ind og ud af. Begræns ikke dig selv under sport, for AEROREADY er klar til at yde hjælp, når sveden pibler. Fugtabsorberende teknologier holder dine ben tørre under sport. Medbring dine private ting til træning og i hverdagen. Praktiske lynlåslommer holder styr på sagerne under aktivitet. Kulde på kroppen i stedet for sved? COLD.RDY-teknologien yder isolation til alle sportsgrene, hvor blæst og regn er en forhindring.