alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Regnbukser til herrer

 
[22]

Begiv dig ud i vådt vejr med beskyttende regnbukser til herrer

Lad dig ikke begrænse af truende vejrudsigter. Med åndbare og vandtætte regnbukser til herrer fra adidas er der ikke længere noget, der hedder dårligt vejr. Fuld beskyttelse og komfort med høje vandtæthedsfaktorer, så du kan folde dig ud i selv silende regn. Himlen kan blot åbne sig. Intet trænger igennem de kraftige overflader og skelsættende membraner. Det kombineret med åndbare egenskaber, og du kan nu begive dig ud i alt slags vejr og til stadighed føle dig godt tilpas, når du skruer op for tempoet i din hverdag. De rare fornemmelser løftet af firevejs-stretch og mellem til løse pasforme. Bevæg dit frit i elastiske regnbukser til mænd, der følger hver og en af dine bevægelser. Ustadigt vejr mødt med stabilt og fleksibelt tøj.

Træk i et par vandtætte bukser til herrer med justerbare, slidstærke og funktionelle detaljer

Funktionelle detaljer bakker op om dit liv og din frie udfoldelse. Regnbukser til mænd med rummelige for- og baglommer lader dig opbevare de vigtige genstande lige inden for rækkevidde. Mobil og penge gemt sikkert ad vejen med de kraftige lynlåslukninger. Tilpas dine regnbukser til herrer til dine unikke behov og former med de justerbare bælter, trykknapper, seler og løbesnore. Blødt indvendig for giver ekstra varme på kolde dage. Opslag med CORDURA® er opskriften på slidstærke dele, der bevarer deres look og egenskaber, så du har glæde af dine regnbukser til mænd år efter år.

Bæredygtige initiativer udlevet i et par sporty regnbukser til mænd

De gode, bæredygtige principper tilvejebringes af tøj fremstillet af materialer som genanvendt polyester. Det betyder et formindsket ressourceforbrug samt en reducering af emissioner. Ansvarlige produktionsformer er i fokus, så du kan klæde dig på i beskyttende dele med gode fornemmelser. Naturen indtaget og ikke udnyttet i et par alsidige vandtætte bukser til herrer, der bringer dig fra vandrestierne til bymidten Det skarpe, sporty look følger dig trofast.