alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

badesandaler til mænd

 
[113]
1 / 3
Side:af 3

Hop i et par badesandaler fra adidas – uanset hvor du skal hen

Badesandaler og klip-klapper er ikke længere kiksede. Den tid er for længst forbi. De har været det foretrukne fodtøj til badeferien siden 70’erne, men i dag kan du roligt hoppe i et par, når du skal hjem fra fitnesscenteret, ud at handle eller bare slappe af i hyggebukser og undertrøje. De får topkarakter i komfort og er praktiske, og i sortimentet hos adidas finder du en række moderne opdateringer af de klassiske badesandaler. Æstetikken er med andre ord ingen hæmsko.

Badesandaler til mænd – til ferien, weekenden og alle andre dage

Selvom sommeren altid vil være den absolutte højsæson for alle typer sandaler, så skal du ikke gemme klip-klapperne alt for langt væk, når temperaturen falder. De er stadig det mest oplagte valg, når du arbejder hjemme eller lige skal på udflugt fra sofaen til køkkenet. Hold hyggen i gang og fødderne veltilpasse med et par lækre badesandaler til mænd med adidas’ sensationelle Cloudfoam-teknologi. Du svæver gennem hverdagen, minimerer stød fra underlaget og mindsker træthed i fødder og ben. Cloudfoam former sig efter dine fødder og bevægelser og giver dig pasform på et hidtil uset niveau.

Fodtøj til nuet

Har du det også med at få pludselige indfald, som bare skal føres ud i livet med det samme? Vi kender det. Og så nytter det ikke noget, at vinterstøvlen først skal snøres. Virkeligheden kalder, og du skal bare ud ad døren. Badesandaler til mænd er fodtøjet til netop denne livsfilosofi. De er et fodtøj, der lægger vægt på impulsivitet, pludselig indskydelse og suveræn komfort. Oplev den silkebløde fornemmelse af at stikke fødderne i skoindlæg med Cloudfoam, som giver dit hårdtprøvede bentøj nyt liv efter træningen eller andre hverdagsstrabadser.