alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Loungewear

 
[2002]

Loungewear fra adidas er komfortabelt tøj, som er perfekt, når du skal arbejde hjemme eller bare slappe af. Gå på opdagelse i vores stilrene kollektioner af alt fra hættetrøjer til træningssæt og meget mere.

surface
Pris
66 kr. - 1.599 kr.
661599

Skru op for komforten med loungewear fra adidas

Hop i det ideelle outfit til weekendens afslapning, eller føj lidt behagelig blødhed til tøjet, der skal hjælpe dig igennem den hektiske hverdag. Uanset om du har udsigt til en døsig eftermiddag på sofaen eller skal skærmes lidt mod elementerne, kan du trygt gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af tilbagelænet hyggetøj og velpolstrede komfort-klassikere. De stilfulde design er prydet med de tre ikoniske adidas-striber, og du finder alt fra hættetrøjer og træningssæt til klip-klapper og T-shirts i bomuld blandt sortimentet.

100 % stressfri zone

Vores udvalg af loungewear er ideelt, når du skal restituere mellem træningspas eller bare vil have mest muligt ud af afslapningen efter dagens strabadser. Her finder du den mest behagelige beklædning i adidas-sortimentet. Perfekt, når du vil gøre dit hverdagslook en smule mere tilbagelænet eller har udsigt til en hyggelig arbejdsdag på hjemmekontoret. Vores udvalg af hjemmetøj er blødt, behageligt og åndbart, så du altid er veltilpas og klar til dagens udfordringer eller bare en gang intent afslapning i hjemmets trygge omgivelser.

Afslappet og stilsikker

Det er snart længe siden, at bløde materialer og afslappet pasform var noget, der mest blev brugt på hyggedage i hjemmet. I dag er det ikke bare almindeligt at hoppe i afslapningstøjet, selvom dagen står på indkøb eller cafébesøg; det er også højeste mode. Fra musikvideoer til natklubber og runways: Overalt findes talrige eksempler på, at det afslappede hyggetøj har sat sit sæt præg på tidens trends. Brands af alle typer har fået et øget fokus på komfort, og selv modeverdenen inkorporerer nu i stor stil de mere casual elementer. Så du kan roligt gå på opdagelse i adidas’ store udvalg af stilsikkert loungewear, også når der ikke er alt andet end afslapning på programmet.