alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lilla tøj

 
[186]
1 / 4
Side:af 4

Lilla tøj vækker dine sportsdrømme

En varm og stærk farve med masser af pondus. Lilla er med til at understrege din legende tilgang til sport. Iklædt lilla tøj tør du gå mod strømmen og de mere klassiske farver. Sport er energi, og farven understreger netop det. Bær farven lilla hele året, eller brug den til sæsonbetonede aktiviteter. Fra toppe til bukser og fra badetøj til jakker og mange andre produkttyper. Hos adidas er lilla tøj mere end blot en farve. Du får alle de bedste teknologier med, så du kan give dig fuldt ud med komfort. Lad dit farverige tøj føre dig gennem en regnfuld træning. GORE-TEX®-teknologien er skabt for at holde vand ude. De verdenskendte membraner lader ikke en dråbe trænge ind. Er du i gang med et hedt træningspas og stiger varmen? Så er lilla tøj med AEROREADY sagen. Med integreret åndbarhed og svedtransportering er du sikret et tørt klima. Du får det ikke bedre under træning end med din yndlingsfarve suppleret med optimeret funktionalitet.

Lad sportsmoden dominere i lilla tøj

Fra lavendel til aubergine eller noget helt tredje. Farven lilla findes i mange afskygninger. Fra de dybe mørke toner til de lyse nuancer og alt derimellem. Børn, mænd og kvinder – lilla tøj kender ingen alder. Når det hele er fuldendt med bæredygtighed, bliver det ikke bedre. 100 procent genanvendt polyester er vejen frem, så produktion af ny plastik reduceres. Hos adidas går vi all in på at minimere resursespild og emissioner, fra inderst til yderst. Lilla tøj som undertøj, mellemlag eller overtøj. Svøb dig ind i bløde tekstiler, hvad enten det er økologisk bomuld eller bæredygtig nylon. Elastan, lynlåse og elastikker bruges som funktionelle detaljer, så du kan justere dit tøj til den helt rette pasform. Der er fart i farven lilla, og du kan inspirere på sportsbanen med dit kulørte tøjvalg, som forskønner og fungerer til både aktiviteter og afslapning.