alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Lilla T-shirts og bluser

 
[31]

Komfort og feel. Vores must-have lilla T-shirts for mere farveglæde i hverdagen

Vores T-shirts er designet til dig, som leder en aktiv livsstil. Vores åndbare og temperaturregulerende teknologier sørger for, at din krop forbliver tør, selv når din træning peaker. De bløde materialer smyger sig om din krop og viser din bevægelsesglæde til verden, selv når du ikke er i træningscenteret. Vores revolutionerende ventilationsteknikker holder din krop veltempereret. Vil du have ekstra varme eller support? adidas lilla T-shirts og baselayers giver let kompression, mens de føler din krops bevægelser.

Lilla T-shirts som holder dig varm og komfortabel dagen lang

Vores hverdagskollektioner er lavet i blød bomuld. adidas er med i Better Cotton Initiative, som hjælper med at forbedre vilkårene for bomuldsproducenter og reducere aftrykket produktionen efterlader på jorden. Vi har skabt lilla T-shirts til kvinder, mænd, børn og derudover finder du også vores skønne unisex kollektioner. Det klassiske Trefoil look med de ikoniske 3-Stripes, viser din dedikation til en aktiv livsstil. Vores lilla T-shirts kommer i en bred palette af lilla nuancer. Fra den lyse, støvede lilla til den mørke med pangfarvede detaljer.

Få mere farve ind i din garderobe

Nogle dage har vi brug for lidt ekstra farve. Derfor kommer alle adidas' kollektioner i mange forskellige farver. Så kan du vælge den farve, som passer dig og dit look bedst. Udover det store udvalg, kan du også udvide din sportsgarderobe med god samvittighed. Vi er dedikerede til, at minimere det aftryk vi efterlader på jorden. Derfor har vores kollektioner siden 2020 bestået af 50% genanvendt plastic. Fra træningscenteret til fodboldbanen og hjem på sofaen - Du kan bevæge dig med god samvittighed i din nye, lilla T-shirt fra adidas. Løft din dag til det næste niveau med vores åndbare og komfortable T-shirts. Lavet i slidstærke og bæredygtige materialer for tøj, som du kan have på igen og igen.