alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lilla sko og støvler

 
[33]

Forår hele året rundt med lilla sko fra adidas

Til dans. Til løb. Til hverdag. Til fest. adidas er førende når det kommer til, at skabe sko og sneakers til alle livets begivenheder. Vil du løbe foråret ind året rundt, har adidas lilla sko og støvler til dig. De smukke, lilla nuancer kan passes ind i din garderobe og styles op og ned til hverdag og fest. Den mere afdæmpede Purple Tint er en skøn farve til den sommerlige hverdagssko, hvor Power Berry er statement-farven som både kan stå alene eller matches med kontrasterende farver for ekstra pang.

Lilla sko med høj komfort og bevægelighed

adidas har flere modeller med Continental™ sål, som griber jorden under dig i al slags vejr. Sålen er lavet af gummi fra en verdens førende gummiproducenter. Skal det gå stærkt, så vælg en lilla sko eller støvle med hurtigt snøresystem. Dette er en konstruktion sat sammen med et aluminium hjul. Skal du ind og ud flere gange om dagen, kan du spare værdifulde minutter på farten. Du skal bare trække en gang i snøren og så er du klar til, at komme ud af døren.

Tag farverne med ud i verden

Lilla er måske den perfekte farve til dig, som gerne vil tænke mere farve ind i din garderobe, men ikke har lyst til de sprudlende pangfarver. Lilla støvler og sko fra adidas, kommer i mange modeller, til udendørs og indendørs brug. Vil du undgå kolde og våde tæer på de længere ture, kan du med fordel vælge en sko med GORE-TEX®. Denne vandtætte og åndbare membran holder store vanddråber ude, men lader stadig dine fødder perspirere. Er du bekymret for lugtgener ved længere tids brug? Vælg en lilla sko med OrthoLite® sål. Sålen er lavet af polyuretanskum, som afhjælper opbygning af bakterier over tid og holder din sko lugtfri længere.