alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lilla · Gazelle

 
[1]
Size
Pris
561 kr. - 562 kr.
561562

Lilla adidas Gazelle er sneakers i ægte 80'er stil

Gazelle sneakers er indbegrebet af en ægte 80'er-sko, men med et moderne twist. Disse lilla adidas Gazelle sneaks er en moderne fortolkning af adidas Gazelle fra 1983 og 84. Den lilla variant giver ekstra liv til ethvert outfit, du tager på, og den slanke silhuet kan genkendes verden over. Det er en klassisk snedker og et must for alle, som elsker sneaks og et aktivt liv. Sæt dem sammen med en sommerkjole, habitbukser, dit bedste joggingsæt eller noget helt fjerde. Og husk at rydde skohylden, for vi er sikre på, at dine nye adidas Gazelle vil blive dine nye go-to sko til alle livets begivenheder. Du kan tage din sportsglæde med dig ud i verden. Kontrasterende 3-Stripes og det klassiske Trefoil-logo på siden giver dig ægte, klassisk adidas følelse.

Hav foråret med dig hele året med lilla adidas Gazelle sneaks

Disse sneaks tilbydes i mange varianter. Fra blødt og lækkert ruskind til stilrent læder. Det bløde læder komplimenterer skoens elegante linjer. Det der engang udelukkende var en træningssko er nu et klassisk speakers-ikon. De fås med oversko i læder eller ruskind og OrthoLite® sockliner. Ydersålen er i gummi, så du lettere står faste al slags vejr. Hold fast i det klassiske look med hvide snørrebånd, eller skift dem ud med en konstaterende farver for endnu mere fest og farver. Ligesom du aldrig bliver træt af din yndlingssang, bliver du aldrig træt af dine nye lilla adidas Gazelle sneakers. Alle varianter er fremstillet i autentiske materialer, teksturer og dimensioner, som giver dig glædesfyldte flashbacks til favorit cd'en på walkmanden. Vil du bevæge dig i takt til rytmerne, er løbevarianten en sikker vinder. De er baserede på den klassiske 1999 Equiptment Gazelle, opdateret med elastisk mesh og upper med læderdetaljer. Ægte retro-følelse og overlegen løbekomfort med lette EVA såle.