alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lilla bukser

 
[23]
Pris
244 kr. - 1.999 kr.
2441999

Vælg et par lilla bukser, hvis du vil være smart og praktisk

Med et par lilla bukser er du ikke bare en moderne og stilsikker person, du er også sikker på, at få folk til at dreje rundt for at se efter dig, da du vil udstråle selvsikkerhed og ikke mindst vil stråle af at der er styr på dit outfit. De lilla bukser er super praktiske, da de kan anvendes til det meste. Du ønsker dig et par tætsiddende til træningen eller løbeturene, eller skulle det hellere være et par skønne løstsiddende lilla bukser, som er dejlig afslappende og behagelige at gå rundt med derhjemme efter arbejde. Du kan frit vælge den udgave der passer dit humør, og så er det ellers bare med at komme i gang med eventyrene.

Lilla bukser er et hit både til hverdag og træning

Hvis du vælger et par lilla bukser fra adidas, kan du anvende disse til stort set alt. Der er nemlig en række forskellige udgaver, nogle har lynlås i benene, andre er lavet med en pasningsform så de sidder tæt på benene, mens andre er mere flagrende og løse i det. Kort sagt, er der et par lilla bukser til alle, uanset hvilken smag man har, og hvilket behov der skal dækkes. De er alle behagelige at have på, så snart man hiver dem på benene føler man sig hjemme og godt tilpas. Det gælder også hvis man skal træne, så kan de sagtens anvendes til dette, eller hvis de bare lige skal hives udenpå ens shorts på vej til eller fra træning, så kan et par lilla bukser også være praktiske. Samtidig kan de også sagtens anvendes derhjemme, i haven eller til et smut i byen efter varer eller hvis der skulle være en aftale på cafe med nogle venner.