alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterstøvler til damer

 
[29]

Med vinterstøvler til damer kan du trodse kulden med glade tæer  

Er du typen, der elsker at være aktiv hele året rundt og dermed også om vinteren? Så har adidas alt det fodtøj, du skal bruge. Kulde, regn og sne er nogle af de elementer, du skal være forberedt på. Det betyder også, at dit fodtøj skal være garderet til vejret. Især på de slemme dage vil vinterstøvler til damer komme dig til undsætning. Når vand ligger i dybe pytter og snemængder skal forceres er det ikke nok med vintersko. Der skal du have fat i vinterstøvler, så dine ankler og underben bliver beskyttet. Vinterstøvler til damer lukker strategisk af for vind og vand, så elementerne ikke siver ned til fødderne. Snørebånd til toppen af skafterne giver dig de bedste indstillingsmuligheder, så du opnår både perfekt pasform og beskyttelse. Kong Vinter kan roligt banke på, for du kan fortsætte din sport i modstandsdygtige boots fra adidas, der trodser forhindringerne.

Vinteren kan ikke slå dig ud

At du kan bibeholde dit aktivitetsniveau om vinteren med dit fodtøj skyldes især adskillige teknologier. GORE-TEX® sørger for, at der ikke siver vand gennem overdelene samtidig med, at dine støvler er åndbare. For ekstra isoleringsevne og vandafvisning kan du nyde godt af PrimaLoft®, som holder godt på varmen. Våde og glatte overflader er en del af vintervejret. Vinterstøvler til damer er naturligvis skabt til dine terrængående ture på gyngende grund. Elementer som Stealth®-såler eller Continental™-forstærkninger giver et helt fantastisk greb, så du kan stå fast, når du vandrer og trekker. De skridsikre konstruktioner giver dig mulighed for at trodse ujævne underlag, så du også om vinteren kan få frisk luft og motion. Udfordrende terræner kan gøre dine skridt tungere, men et par vinterstøvler til damer med spændstige Boost-mellemsåler hjælper dig på vej med ekstra energi-tilførelse. Dine adidas støvler gør vinteren overkommelig, så du undgår våde og kolde fødder.