alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Veste til damer

 
[10]

Veste til damer, der holder overkroppen varm

Fremstillet af materialer som kan holde din overkrop varm, eller som holder regn og vind væk fra overkroppen, det er essensen af vores veste til damer. Her kan du finde modeller til alle årstider og det meste vejr. De kan med fordel kombineres med en lang- eller kortærmet T-shirt eller trøje. Samtidigt er de designet, så de netop kan mixes og bæres som et ekstra lag, uden at nedsætte din komfort. Vesten skal ikke give nogen følelse af ekstra tyngde eller få dig til at føle dig alt for varm.

Dameveste kan hjælpe dig med at hold farten og varmen

En vest kan være det der netop kan beskytte dig mod elementernes hærgen og naturens luner. Vesten hjælper din overkrop med at holde på kernevarmen, beskytter mod koldt vejr, regn eller blæst, samtidig med at resten af din krop kan komme af med overskudsvarme og du stadig kan bevæge dig frit. En teknologi som adidas' sømløse Conextbaffles-dunkamre, er udviklet til at give maksimal beskyttelse mod vind og vejr, uden at vesten bliver stor og upraktisk. Disse veste til damer kan også sætte prikken over i’et på et smart træningssæt eller casual wear.

Behagelig og ofte glemt mulighed

Vesten er ofte en lidt overset eller glemt mulighed for at tilføje lidt ekstra til garderoben, hvad enten du løber gader og parker tynde, foretrækker at klare det på et løbebånd, eller bare slapper af hjemme. En vest kan være det vigtige, yderste lag på overkroppen som sikrer, at du kan holde dig varm samtidig med at du kan opleve maksimal komfort og bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med din ydelse. Du bevarer altid fuld bevægefrihed for dine arme med en vest, noget som måske ikke ville være tilfældet med en jakke og vesten er perfekt, når du ikke decideret behøver den beskyttelse af armene som en jakke ville give. Så glem ikke at veste kan være en alternativ mulighed for overtøj.