alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Dameure

 
[34]
Digital One GMT R ur
Edition Three M ur
Digital One GMT R ur
Project One R ur
Digital Two M ur
Project Two R ur
Project Two R ur
Project Two R ur
Project One R ur
Project Two R ur
Project Two F ur
Project Two R ur
Project One R ur
Code One Small S ur
Project One R ur
Digital Two R ur
Digital One GMT R ur
Digital One GMT R ur
Project One R ur
Code One SST ur
Code One S ur
Code One Chrono S ur
Edition Three Small M ur
Edition Three Small SST ur
Digital One GMT R ur
Code One M ur
Code One Chrono L ur
Edition One Chrono SST ur
Code One Chrono M ur

Dameure guider dig punktligt fra morgen til aften

Tiden løber ingen vegne, når du har ur på. Og naturligvis gør den det alligevel, men du kan holde øje med den. Ved hvert et tik fra viserne er vi et skridt mere inde i fremtiden og adidas dameure holder dig opdateret! Dagens gøremål og program kan følges til punkt og prikke, når du har et armbåndsur ved din side. Urene giver dig naturligvis også frirum til at holde pauser og nyde dagens flow. Dameure guider dig gennem dagen fra du står op til du går i seng. Lad den indbyggede alarm vække dig om morgenen og hold styr på dine deadlines, frokostpausen på job og hvornår børnene skal hentes. Selvforkælelse er der også plads til med et ur om håndleddet. Hiv nogle timer ud af kalenderen til sport. Kom til yoga i rette tid eller mød din veninde på klokkeslaget til en fælles løbetur.

Tiden er inde til nye dameure

Følg tidens beat med dameure fra adidas! De fine accessories giver et ekstra moderne pift til dit look. Står den på træning og sport, kan du med fordel nyde godt af de fancy digitalure med blød silikonerem. Det er letvægts dameure med behagelige pasformer. De vandafvisende designs gør det muligt at dyrke sport i regnvejr eller tage en svømmetur. Skal du ud på en løbetur, så slår du blot stopuret til og holder øje med en ny personlig bedste tid. Dameure i streetwear-stil kan du på sporty vis matche med dit træningstøj og et par fede sneakers. Skal der lidt mere klassisk stil over tingene, så er dameure også garant for metalure og et mere elegant udtryk – perfekt til en sportsnederdel eller kjole. Mineralglas og rustfrit stål kan dog også uden problemer klare regnvand eller en tur under havets overflade. Med rækken af dameure render tiden ikke fra dig. Hvis den gør – så kan du altid sætte det lange ben foran og indhente det forsømte.