alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmebriller til damer

 
[12]
Svømning Sort Persistar Comfort Mirrored svømmebrillerSvømning Sort Persistar Comfort Mirrored svømmebriller

Persistar Comfort Mirrored svømmebriller

Svømning

Svømning Blå Persistar Fit Mirrored svømmebrillerSvømning Blå Persistar Fit Mirrored svømmebriller

Persistar Fit Mirrored svømmebriller

Svømning

Svømmebriller til damer - fuld beskyttelse i og uden for vandet

Pust ud. Tag springet. Mærk vandets forfriskende og kolde gys. Og det helt uden at få vand i øjnene. Disse svømmebriller til damer giver dig fuld beskyttelse i og uden for bassinet. Den kraftige UV-beskyttelse er dit værn mod solens skarpe stråler, når du træder op fra poolen eller havet. Imens er ANTIFOG-finish den intelligente teknologi, der værner om dit syn under vandet. Glem alt om genen fra duggede briller. Disse svømmebriller til damer holder dit syn skarpt og velfungerende, så du på let vis kan orientere dig i løbet af dine svømmebaner. Hvor mange baner stiler du efter at tilbagelægge i dag?

Justerbare svømmebriller til kvinder afspejler det unikke i dig

De bedste svømmebriller er dem, du slet ikke mærker. Du ved, dem du bare tager på for så kort efter at glemme alt om dem igen. adidas’ svømmebriller til kvinder giver dig denne effekt grundet deres behagelige pasform og brede synsfelt, som leverer en vinkel på 180 grader og deraf et suverænt overblik i bassin eller hav. Samtidig kan du justere næstestykket foran og stropperne bagtil, så din damesvømmebrille matcher din ansigtsform. Flere briller er endda lavet med dobbeltstropper, så du kan justere dem med én hånd. Du er unik. Det bør din svømmebrille selvfølgelig afspejle.

Din makker til hårde konkurrencer og ugentlig træning

Krævende konkurrencesvømning eller de ugentlige baner i svømmehallen. Uanset din plan og ambitionsniveau bakker disse onesize svømmebriller til kvinder op om dig og din sport. Looket er friskt, sporty og i overensstemmelse med både de hårde konkurrencer og den ugentlige træning. Skil dig ud med en farverig svømmebrille til damer, som lader dine konkurrenter vide, at du er tilstede og parat. Eller dyrk det rå og neutrale i en strømlinet brille med dæmpede farver. adidas’ logo bagtil og på siden følger automatisk med uanset farven på din brille.