alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kvinder · Skuldertasker

 
[59]
Y-3 Sort Y-3 skuldertaskeY-3 Sort Y-3 skuldertaske

Y-3 skuldertaske

Y-3

1 / 2
Side:af 2

Find skuldertasker til kvinder, som matcher dine behov og præferencer

Skal du løbe ærinder eller en tur i træningscenteret? Skuldertaskens dimensioner er perfekte til hverdagens gøremål. Og samtidig giver den dig perfekte muligheder for at udtrykke dig eller gøre dagens outfit lidt spændende. Det praktiske er på plads, og stilmæssigt finder du et bredt udbud, som helt sikkert kan kombineres og fremhæve dit outfit.

Praktisk og smart accessory dit outfit

Hold dine hænder fri, så du kan bruge dem til vigtigere ting end at bære rundt på dine småting eller din taske. Skuldertasker er uhyre praktiske, uanset om du skal i skole, på arbejde eller dyrke din foretrukne sportsgren. Du har altid alt det mest nødvendige lige ved hånden, og du har rig mulighed for at matche tasken med din personlige stil. Gå på opdagelse i adidas’ omfattende kollektioner af skuldertasker til kvinder.

Stil og spontanitet i ét

Skuldertasken er taskernes svar på ja-hatten. Den viser, at du er åben og klar til hvad som helst. Du har, hvad du skal bruge, og intet holder dig tilbage. Den giver dig uendeligt mange ekstra muligheder sammenlignet med håndtasken eller jakkelommen, men er handy nok til at kunne følge dig overalt. Og skal du på længere ture, er den let at folde sammen og pakke i din kuffert eller weekendtaske. Giv dig selv alle muligheder, så ingen ydre faktorer kan komme mellem dig og dine mål. Få plads til at boltre dig og til at drømme og slippe impulsiviteten løs. Udforsk adidas’ udvalg af skuldertasker til kvinder.