alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skateboardingtøj til kvinder

 
[61]
Originals Sort Tyshawn Sweat kønsneutral trøjeOriginals Sort Tyshawn Sweat kønsneutral trøje

Tyshawn Sweat kønsneutral trøje

Originals

1 / 2
Side:af 2

Få den perfekte streetstyle i skateboardingtøj til kvinder

Det kræver mindst lige så meget selvtillid som talent at blive en fantastisk skater, hvilket er grunden til, at du fra top til tå kan iklæde dig skatertøj fra adidas, som udelukkende er af den højeste kvalitet. Det er sandt for hele udvalget af skateboardingtøj til kvinder, hvad end vi taler om bløde sweats eller lette sommershorts. Kombinationen af moderne tekstiler og gennemtænkt design sikrer suveræn åndbarhed og tøj, der kan holde til alle slags tricks med det resultat, at du kan bruge hele dagen på at træne så hårdt, som du vil, men stadig føle dig godt tilpas.

Find attituden frem, og kast dig ud i de vildeste tricks

Alle falder en gang i mellem, men i skatertøj til kvinder kan du være sikker på, at du altid vil gøre det med overlegen stil. Hele kollektionen kan holde til lidt af hvert takket være stærke materialer og designs, som først og fremmest giver dig en fantastisk bevægelsesfrihed. Du kan altid finde en pasform og en silhuet, som føles perfekt til lige netop dig, så du kun skal fokusere på at give dig hundred procent til det næste løb. Byg dit eget perfekte skaterlook lag for lag, og udtryk din stil og personlighed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er ægte streetstyle.

Når som helst, hvor som helst

Sommer, vinter, sol eller regn? Alene det store udvalg af skatebordingtøj til kvinder betyder, at du uanset sæsonen sagtens kan finde alt lige fra varme og vandafvisende jakker til fugtabsorberende trøjer, som fungerer perfekt i sommervarmen. Det er skatertøj, der lader dig skabe præcis det outfit, som du har i tankerne. I bund og grund er det lige meget, om du bruger timer på at øve dig eller afslappet ruller igennem byen; der altid er masser af tøj, som kan opfylde præcis dit behov. Det eneste, du skal huske, er den rette attitude.