alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Skatersko til kvinder

 
[22]
Campus ADV sko
3MC Vulc sko
Nizza Hi ADV sko
Busenitz Vulc II sko
Busenitz Pro sko
Campus ADV sko
Matchbreak Super sko
FARM Rio x Vulc Raid3R Lifestyle Skateboarding Logo Branding sko
3MC Vulc sko
Matchbreak Super sko
FA Experiment 2 sko
Matchbreak Super sko
Gazelle ADV sko
Nizza Hi ADV sko
Delpala sko
Tyshawn Low sko
Cassina PT sko

Find det perfekte par skatersko til kvinder hos adidas

Uanset om du foretrækker asfalten i byens parker, gademiljøet eller de specialindrettede skateparker, har vi den perfekte sko til din stil på brættet. Vi har sko til trickspecialisten, som i timevis finpudser sine moves eller terper den nyeste detalje. Eller adrenalinjunkien, som sætter tempo og action over alt andet og stiller høje krav til udstyr og fodtøj. Eller måske er du mere typen, der er lidt til det hele og også bare elsker at trille rundt på brættet? Hvis bare du ved, hvilken skater du er, skal vi nok være klar med de perfekte sko.

Skateboarding er en livsstil, som kræver sit fodtøj

Skatersko skal kunne mere end at få dig fra rampen til hverdagslivet og retur. En hel del mere. Klassikere som ollie, kickflip og diverse slide-tricks kræver uhyre fleksible sko med formidabelt greb i underlaget og støtte til foden. Afdæmpningen skal finjusteres, så fødderne beskyttes mod det hårde underlag. Skating kan være en aggressiv og grænsesøgende aktivitet, og derfor er beskyttelse med sko og udstyr altafgørende. Skatersko er det element, som forbinder dig og brættet. Det rette mix af stil, føling, komfort og holdbarhed er derfor en nødvendighed, for at du frit kan udtrykke dig på dit bræt.

Ikonisk skate-stil

Stilmæssigt er skateskoen for længst blevet et ikon. Et element, som ofte signalerer noget smart, alternativt og individualistisk. Skatersko til kvinder bæres både af rendyrkede fuldtidsskatere, som lever og ånder for den næste tur på rampen, og af kvinder, som endnu ikke har fundet vej til skateboarding, men elsker kulturens værdier. Udover det høje komfortniveau giver skatersko dig et alsidigt fodtøj, som kan kombineres med alt fra jeans til kjoler. Hvis du vil føje lidt smart street-stil til garderoben, er der masser af muligheder i adidas’ udvalg af skatersko til kvinder.