alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Damerygsække

 
[198]
style
Pris
84 kr. - 2.380 kr.
842380
1 / 5
Side:af 5

Vores damerygsække har udviklet sig - ligesom dig

adidas rygsække til kvinder kan holde alt det, din dag har brug for. Fra arbejdsting som laptops til træning og fritid. De er alsidige og der findes en version til alles behov. Du kan bevæge dig gennem dagen med adidas' ikoniske, atletiske stil og komfort. adidas damerygsække har plads til dig og til alt det, du har brug for. De rummelige rygsække har kommer både med ét, stort rum og flere opdelte rum. De er perfekte til weekendturen, arbejdsdagen og den aktive søndag i naturen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af fits, design og opbygning. De store, slidstærke rygsække er skabt til at bære masser af gear. Vores mindre løberygsække er lette og minimalistiske og designede til langdistanceløb. De er små, har ergonomisk design og justerbare skulderstropper. Remme omkring bryst og/eller hofter sikrer, at rygsækken bliver siddende hvor den skal. De har plads til kasket, solbriller, letvægtsløbejakke, vandflaske og meget mere. Tiderne hvor vi havde én taske til alt, har ændret sig. Men det betyder ikke, at du ikke kan finde en hverdagstaske, som passer til livets omskiftelighed.

Damerygsække til kvinden, som tager gode valg for sig selv

Alle valg har konsekvenser og derfor har du valgt at benytte din drikkedunk i hverdagen. Du kan fortsætte med de gode valg, da store dele af den polyester, der er brugt i konstruktionen af vores tasker, kommer fra genanvendt plastic opsamlet ved verdenshavene. Hverdagsrygsækkene til kvinder har også plads til din drikkedunk på siden. De polstrede og justerbare skulderstropper sikrer optimal pasform. Det store udvalg af farver gør, at du kan passe den til din unikke stil. Man skal se at du dyrker sport, på måden du bevæger dig på og det, du iklæder dig. De ikoniske 3-Stripes understreger kun, at du tager stærke og sunde valg, hver dag.