alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Damerygsække

 
[127]
Power VI rygsæk
X-City rygsæk
City Xplorer rygsæk
Multigame Bat taske
Classic Badge of Sport rygsæk
Essentials Linear Graphic rygsæk
Essentials Logo rygsæk
Classic Camo rygsæk
X-City rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk 3
4ATHLTS Camper rygsæk
Classic Graphic rygsæk
Essentials Logo rygsæk
adidas by Stella McCartney rygsæk
adidas by Stella McCartney rygsæk
Motion Linear rygsæk
Love Unites rygsæk
Motion Badge of Sport rygsæk
4ATHLTS Camper rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
Classic 3-Stripes Horizontal rygsæk
City Xplorer rygsæk
Terrex AEROREADY Multisport rygsæk
Terrex AEROREADY vandrerygsæk
adidas Yoga rygsæk
Standards Flap Designed to Move Training rygsæk
adidas by Stella McCartney rygsæk
Motion Badge of Sport Graphic rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
Motion Linear Graphic rygsæk
Favorites rygsæk
adidas Street Camper rygsæk
Classic Graphic rygsæk
Linear Classic Daily rygsæk
City Xplorer rygsæk
Future Icons rygsæk
Classic Future Icon 3-Stripes rygsæk
Y-3 Utility rygsæk
Arsenal rygsæk
Classic 3-Stripes rygsæk
Adicolor Classic rygsæk, small
Adicolor rygsæk
1 / 3
Side:af 3

Vores damerygsække har udviklet sig - ligesom dig

adidas rygsække til kvinder kan holde alt det, din dag har brug for. Fra arbejdsting som laptops til træning og fritid. De er alsidige og der findes en version til alles behov. Du kan bevæge dig gennem dagen med adidas' ikoniske, atletiske stil og komfort. adidas damerygsække har plads til dig og til alt det, du har brug for. De rummelige rygsække har kommer både med ét, stort rum og flere opdelte rum. De er perfekte til weekendturen, arbejdsdagen og den aktive søndag i naturen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af fits, design og opbygning. De store, slidstærke rygsække er skabt til at bære masser af gear. Vores mindre løberygsække er lette og minimalistiske og designede til langdistanceløb. De er små, har ergonomisk design og justerbare skulderstropper. Remme omkring bryst og/eller hofter sikrer, at rygsækken bliver siddende hvor den skal. De har plads til kasket, solbriller, letvægtsløbejakke, vandflaske og meget mere. Tiderne hvor vi havde én taske til alt, har ændret sig. Men det betyder ikke, at du ikke kan finde en hverdagstaske, som passer til livets omskiftelighed.

Damerygsække til kvinden, som tager gode valg for sig selv

Alle valg har konsekvenser og derfor har du valgt at benytte din drikkedunk i hverdagen. Du kan fortsætte med de gode valg, da store dele af den polyester, der er brugt i konstruktionen af vores tasker, kommer fra genanvendt plastic opsamlet ved verdenshavene. Hverdagsrygsækkene til kvinder har også plads til din drikkedunk på siden. De polstrede og justerbare skulderstropper sikrer optimal pasform. Det store udvalg af farver gør, at du kan passe den til din unikke stil. Man skal se at du dyrker sport, på måden du bevæger dig på og det, du iklæder dig. De ikoniske 3-Stripes understreger kun, at du tager stærke og sunde valg, hver dag.