alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Pink · Hættetrøjer

 
[18]

Giv dit look feminin kant i vores lyserøde hættetrøjer til damer

Uanset om du slapper af med vennerne eller varmer op til dagens træning, så er hættetrøjen din bedste ven. De lækre materialer som French Terry, blød fleece, økologisk bomuld og genanvendt polyester, er som et varmt kram til din krop, der holder dig varm dagen lang, ligegyldigt hvad den byder på.

Lyserøde hættetrøjer til kvinder som elsker ikonisk street wear

Hættetrøjen er hjørnestenen i enhver street wear-garderobe. Med vores ikoniske Trefoil-logo på brystet, de smukke lyserøde nuancer og velformede hætter har du trøjer, som vi er sikre på får fast plads ved døren, så er den klar til at hoppe i, ligegyldigt hvad dagen byder på. Skil dig ud fra mængden med vores grafiske prints og fede lyserøde nuancer. Hvad end du er til den afdæmpede pastel eller de stærke pink nuancer, så har vi hættetrøjen til dig. Hold øje med detaljer som understøtter dine behov, såsom lommer med lynlås til nøgler, mobil og pung, tommelfingerhuller, som holder ærmerne på plads, og kængurulommer, som holder dine fingre varme.

Hvilken farve understøtter dit udtryk bedst?

De lyserøde hættetrøjer til damer kommer med justerbare hætter med løbesnor i 100 % bomuld, og så tilbydes de i et væld af nuancer og looks. Til de farveglade er der korte hættetrøjer i stærk pink, og hvis du elsker jordfarver, får du en blød lyserød, som fuldender din garderobe. Vælg din nuance og dit behov. Er du til lynlås eller pullover? Slim eller løst fit? Afslappet pasform eller ribkant i bunden? Vi ser dig og dine behov, og derfor er vores kollektioner alsidige. Vi er medlem af Better Cotton Initiative for en mere holdbar fremtid for også at passe på dig og på vores jord, og derfor får du lyserøde hættetrøjer til damer i bæredygtig bomuld.