alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lette jakker til damer

 
[158]
Pris
199 kr. - 9.200 kr.
1999200
1 / 4
Side:af 4

adidas laver lette jakker til damer, som er på farten

Din jakke må ikke holde dig tilbage. Ligegyldigt hvor du skal hen, så vil adidas' lette jakker til damer blive din bedste ven. Hold dig aktiv og lad adidas bekymre sig om resten. Vores lette jakker til damer havde deres spæde begyndelse med vores trackjakker i 1979. Siden da, har vi udviklet et væld af kollektioner til dig, som ved præcist hvad du vil have og ikke vil gå på kompromis med kvalitet og look. Vil du have en jakke, som kan blive din fast følgesvend hele dagen? Vores all-weather jackets og fjerlette windbreakers er svaret. Du kan tage til træning, spille fodbold, snuppe en frisk gåtur eller hente morgenbrød i bageren om søndagen. De er lavet i vandafvisende materialer og kommer i flere forskellige silhuetter. Er du til tracksuits der matcher? Vores Trefoil trackjakker er til dig, som elsker et strømlinet look og total bevægelsesfrihed. Sæt dem sammen med matchende joggingbukser og du har et look, som helt sikkert vil vende hoveder på gaden.

Lette jakker til damer, som ikke vil lade sig begrænse

Du elsker eventyr. Du er nysgerrig. Du vil ikke blive hjemme. Pak rygsækken og termokanden. Det er på tide, at komme ud i den friske luft. På de længere ture ud i naturen, har vi lette jakker til damer, som ikke tynger dig og vejer i rygsækken. Vores fjerlette dunjakker med kammerdesign og uden syninger giver holdbare jakker, som ikke optager unødvendig plads i din oppakning. Det lette og minimalistiske design passer og til livets mange gøremål. adidas Primeknit vandrejakker er skabt til det voldsomme og uregerlige vejr. Bær dem under vores parkas for ekstra varme og komfort. Bodymapping-teknologien har fokus på de centrale varme- og svedzoner. Dette giver dig optimal termoregulering. Vores jakker har områder med 4-vejs stretch og total følelse af bevægelsesfrihed.