alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hættetrøjer med lynlås til damer

 
[33]

Redningen ved tøjkrisen: Hættetrøjer med lynlås til damer er kommet for at blive

Bor du i den vestlige del af verden er det næsten stensikkert, at du ejer en hættetrøje. Hættetrøjer med lynlås til kvinder og mænd er en nem måde at se både cool og afslappet ud, uden at gå på kompromis med komforten. Hættetrøjen kan være din livredder på dage, hvor du ikke aner hvad du skal tage på. Mix og match adidas' mange hættetrøjer med dine yndlingsjeans eller matchende joggingbukser eller leggings, for et afslappet og moderne look. Køb nye hættetrøjer med god samvittighed hos adidas. De brænder nemlig for mere bæredygtig mode, hvilket er grunden til at de benytter Primegreen. Et slidstærkt materiale lavet af  genbrugsplast. Siden 2021 har adidas anvendt mindst 50% genbrugt polyester i alle deres kollektioner. De er ikke længere kun til sport, men kan dresses op og ned så de passer til begivenheden. Derfor kan du aldrig have for mange hættetrøjer i skabet.

Hættetrøjer med lynlås til kvinder som elsker det klassiske look

Leder du efter en hættetrøje til damer, som giver dit look et mere sporty udtryk? Eller vil du gerne have en hættetrøje, som du kan tage over dig på løbeturen i de kolde måneder? adidas’ klassiske hættetrøjer med lynlås til damer er lavet i det slidstærke Dobbeltstrik af 100% genanvendt polyester. Dette bløde materiale brugt i flere af adidas' kollektioner er lavet af bomuld og genanvendt polyester. Du kan ligeså godt hænge de bløde hættetrøjer ved døren med det samme, for det er næsten sikkert, at de bliver dine nye go-to trøjer når du skal ud af døren.

Moderne versioner af en tidløs klassiker

Hættetrøjen har som vi kender den, eksisteret siden 1930'erne. I 1970'erne fik den et boost i popularitet og siden da, har adidas skabt utallige variationer af denne højtelskede klassiker. Et stort udvalg af materialer og pasform gør, at der er noget for enhver smag.  43% af al bomuld brugt i adidas kollektioner er fra bæredygtige kilder. adidas har siden begyndelsen været en del af Better Cotton Initiative og allerede i 2015 var næsten halvdelen af deres bomuld bæredygtigt. Så du kan med god samvittighed finde en hættetrøje i løst fit med colour block, for et hip hop inspireret look. Gå på opdagelse i spændende prints eller de klassiske pastelfarver i tight fit. Er du glad for at matche, kan du sætte det sammen med de matchende joggingbukser, for et afslappet søndags-look. Find din nye go-to hættetrøje med lynlås til kvinder her.