alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Guld · Ure

 
[3]

Ikoniske guldure til damer bringer kant til dit outfit

Tag dit outfit til et nyt niveau med en accessories, der kræver opmærksomhed. Ikonisk, stilet og elegant. Guld ure til damer fra adidas giver kant til de daglige klæder med sit stilrene ydre og klassiske appeal. Kombiner med dine favoritjeans, garderobens uundværlige sorte kjole eller en simpel blazer. Fra dagligdagens vekslende indhold til livets mange festlige begivenheder. Der er ingen rammer. Ingen grænser. Det er ure i 100 % rustfrit stål til 100 % alle anledninger. Dyrk det rammeløse med et guld ur til damer fremstillet på baggrund af ægte kvalitetshåndværk og traditioner.

Let overblik og punktlighed i hverdagen med damer guld ure

Klassisk rund silhuet eller det kantede og rå. Det digitale møder det simple. De analoge kvinder guld ure hiver de elegante sider frem. For hvert sekund. Hvert minut. Hver time. Aldrig har det været lettere at bringe punktlighed og overblik til din hverdag med et adidas guld ur til damer, der kendetegnes af sit flotte, alsidige design tilsat det velkendte Trefoil-logo, så ingen er i tvivl. Gå efter det moderne og minimalistiske eller vælg guld ure til damer med inspiration hentet i de legendariske 70’er og disse tiders ikoniske modeller. Sikre låsefunktioner og den lette vægt gør, så du får et ur, der bliver hvor det skal og aldrig virker tyngende om håndleddet.

Ægte kreds om detaljen med nyttige funktioner

Kombiner de gængse, klassiske funktioner og overblik over tid med ekstra muligheder. Stopuret går godt i spænd med de tempofyldte løbeture gennem parkens grønne omgivelser. Op over stok og sten. Intervaltræning gjort tilgængelig og ligetil. Klar, parat, start. Nu er det tid til at give den hele armen. Guld ure til damer med indbygget lys, så du kan følge med klokken og kaste dig over en workout i selv døgnets mørkeste timer. Kalenderfunktionen giver overblik over årets 365 dage, så du aldrig misser en vigtig aftale. Vandbeskyttelse og rustfrit stål sikrer, at du ikke skal bekymre dig om regn og vådt føre.