alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå bukser til damer

 
[46]
Pris
209 kr. - 1.199 kr.
2091199

Grå bukser til damer, som selv vil bestemme hvor dagen tager dem hen

Du vil have tights, som smyger sig om din krop. Som støtter din krops bevægelser og ikke sætter begrænsninger for dine udfoldelser. Du vil have joggingbukser, for et stærkt streetwear look. De skal være moderne, holde til livets mange muligheder og alsidige, så du kan have dem på til både træning og kaffe med vennerne. adidas har lavet grå bukser til damer, som vil det hele. Hvad enten du leder efter kompressionstights, som krammer dine muskler og giver dig støtte under de hårde træninger. Eller løse bukser, som sætter dine bevægelser fri. I blød bomuld, elastan og genanvendt polyester har vi lavet alsidige kollektioner med grå bukser til damer.

Yoga, løb, styrketræning, fodbold. Grå bukser til damer som elsker sport og motion

Vores størrelser går fra 2XS til 2XL. Gå på opdagelse i vores grå bukser til kvinder som er skabt til at støtte dine udfoldelser. Vi har skabt joggingbukser og tights til løberen. De skjulte lommer og reflekterende detaljer giver dig løbebukser, som er åndbare og moderne. Vores capribukser løfter din yogapraksis til næste niveau. De brede kanter i taljen giver ekstra støtte.Vores grå bukser til kvinder er skabt til performance.

Tag dit sporty look med ud i verden

Vis verden din bevægelsesglæde og tag dit sporty look med videre fra træningen. Vores afslappede gå bukser til kvinder er lavet i bløde materialer med justerbar talje. Alle vores kollektioner har rod i en passion for atleter og vores joggingbukser er skabt til dig, som lever og ånder for bevægelse. Du efterlader ikke din glæde for sporten ved døren. Vi har forpligtet os til, at gøre moden mere bæredygtig for alle involverede. Derfor er vi medlem af Better Cotton Initiative, som sikrer bedre vilkår for bomuldsproducenterne.