alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fleecejakker til damer

 
[32]

Med fleecejakker til damer behøver du ikke holde øje med vejret

adidas har en række forskellige fleecejakker til damer, så hvad enten du står og har brug for en model til at holde dig varm på vandreturen, til hverdagsbrug eller til løbeturen, så kan du finde den rette her. Nogle af vores fleecejakker til damer er fremstillet af genanvendt polyester, noget der giver en ekstra dejlig blød følelse mod huden. Der er mulighed for at vælge lige den pasform der passer bedst til dig og dine ønsker. Nogle har tætsiddende pasform, og har også en tætsiddende hætte, som virkelig kan hjælpe med at lukke af for kulden om ørerne hvis dette er nødvendigt. Andre af varianterne har justerbar hætte, med en lamineret kant, så du nemt med en hånd kan justere på hætten undervejs på gåturen eller løbeturen hvis dette måtte være nødvendigt. Du kan holde dig tør og aktiv, i letvægtsudgaverne, som ligeledes er nemme og praktiske, da de ganske enkelt kan pakkes sammen og smides i tasken, hvis vejret skifter undervejs i løbet af dagen. En del af vores modeller, er fremstillet i samarbejde med Better Cotoon-initiativet, der sikrer forbedrede forhold i den globale bomuldsproduktion.

Fleecejakker til damer er et hit på løbeturen

Du kan vælge en af de forskellige fleecejakker til damer og sikre dig en god start på løbeturen. Der er garanteret god luftgennemstrømning, blandt andet grundet de ekstra lange lynlåse på ærmerne og perforede detaljer. Samtidig kan disse modeller pakkes ned i egen inderlomme, hvilket kan være smart og praktisk efterfølgende, eller hvis det bliver for varmt at løbe med dem på. De fås i forskellige farver, så de kan tilpasses resten af løbeoutfittet. Og hvis du er på udkig efter en god model til brug før og efter træning, kan denne også findes her. Så med fleecejakker til damer fra adidas er der ingen grund til at tjekke vejrudsigten inden du tager ud ad døren om morgenen, for du er sikret god dækning mod regn og vind med en fleecejakke til damer.