alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Dunjakker til damer

 
[107]
1 / 3
Side:af 3

Dunjakker til damer gør årstiderne overkommelige

En lækker dunjakke går man aldrig galt i byen med. I hvert fald ikke, når det drejer sig om fritids- og sportsanledninger. Det superlette overtøj har været populært i årtier og tidløsheden er ikke til at tage fejl af. Dunjakker til damer tilfredsstiller dine behov – både funktionelt og modemæssigt. En farvepalet i alle regnbuens toner sikrer dig et personligt look med en sporty attitude. Jakkerne er bogstavelig talt fjerlette, så du er sikret den optimale komfort. Dunjakker til damer kan bruges hele året rundt, da de tilbydes i mange forskellige tykkelser. Lækkert andedun sørger for at holde vinden ude samtidig med, at blødheden er intakt. De eftertragtede adidas Conextbaffles dunkamre gør jakkerne vind- og vandtætte, så frygt ej hverken en byge eller en blæst som en halv pelikan. En af de store fordele ved dunjakker til damer er, at de nemt kan pakkes sammen uden at fylde ret meget. Det er meget praktisk i Danmark, hvor vind kan erstattes af sol i løbet af få minutter.

Dunjakker til damer i alle aldre

Dunjakker til damer er det sikre hit, der kan gå til det hele. En yogatime venter forude, hyggelige gåture i det grønne, en cykeltur, sightseeing, skiferier – you name it! Alsidigheden er høj, så det er blot at parre din dunjakke med alt fra jeans og kjoler til shorts, tights og hvad du ellers har i garderoben. Dunjakker til damer egner sig optimalt til omskifteligt vejr. Detaljer som justerbar hætte, stormkrave og elastiske håndledselastikker giver dig fleksibilitet og beskyttelse på samme tid. Læg dertil slidstærke og vandafvisende overflader samt jakker, der kan pakkes ned i egen lomme – og du har overtøj, som er svært at undvære hele året rundt. Dunjakker til damer er også en del af vores store miljøfokus, hvilket indebærer genanvendelige materialer og fokus på resurser og emissioner.