alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af bukser til kvinder

 
[106]
1 / 3
Side:af 3

Stort udsalg af bukser til kvinder, som excellerer

Du stiler store krav til dit tøj. Om det er til hverdag eller bevægelse, så skal det kunne det hele: matche din stil, optimere din performance og holde komforten hele dagen – også når hverdagen bliver hektisk. Alle bukserne i adidas’ store udsalg af bukser til kvinder inkorporerer vores nyeste teknologier, innovative design og komfortable materialer. Den strategisk placerede mesh øger komforten og åndbarheden, og bløde syninger ligger komfortabelt mod huden. adidas’ alsidige kollektion af bukser er født fra en dedikation til sporten. Vi er inspireret af verden bedste atleter og deres ubesværede stil og stræben efter mere. Vores track- og sweat pants passer perfekt til hverdagens og træningens små åndehuller.

Få mere for mindre med adidas outlet af bukser til kvinder

Vores ikoniske joggingbukser fås selvfølgelig med 3-Stripes langs benet og vores tidløse Trefoil-logo. Fra pauserne på bænken til transporten til og fra hverdagens mange gøremål og lige direkte ind i træningscentere. Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis med hverken komfort, stil, udtryk eller design. I vores udsalg af bukser til kvinder får du muligheden for at optimere dit look og samtidig spare masser af penge. Siden de først kom på markedet, har ingen street style-garderobe været komplet uden et par af vores ikoniske track pants. Fra skandinavisk minimalisme til sprudlende farvekombinationer; du finder det hele her. Du får opdaterede og innovative teknologier direkte til din garderobe. Den klassiske slim fit-model falder smukt langs benene og sidder tæt uden at begrænse din bevægelsesfrihed. Mix og match ubesværet, så du kan skabe dit personlige look til både hverdag og træning. Det store outlet af bukser til kvinder er ubesværet street style, så du nemt kan ose af overskud og kompromisløshed. Vi brænder for at optimere din performance, og nu får du bukser til optimeret ydevne med store rabatter.