alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Jumpsuits til damer

 
[28]

Jumpsuits til damer gør din træning udholdelig

Moden og trendsene fører nye tendenser og veje med sig. Jumpsuits til damer er gået fra at være forbundet med kedeldragter og sparkedragter –  til at være et outfit, som modebranchen har taget til sig. Hos adidas er mode og funktionalitet altid to afgørende parametre. Jumpsuits til damer er essensen af de to ting, så du både kan se godt ud og samtidig nyde komforten. De lækre buksedragter giver dig muligheden for at gå direkte fra sportsbanen og ned på café. Alsidigheden er intakt og samtidig kan du holde kroppen tør under aktivitet. Svedtransporterende AEROREADY og åndbare membraner giver dig alle muligheder for udfoldelse. Jumpsuits til damer er designs i ét look, så du undgår en forstyrrende deling af dit outfit. De tætsiddende modeller har dermed også en aerodynamisk effekt, så du får det optimale ud af dine løbeture. De elastiske materialer gør det også oplagt at bruge din jumpsuit til yoga.

Damejumpsuits er det store modehit – også til sport

Fri bevægelighed og komfort samtidig med, at din modemæssige attitude er på plads? Så gå efter jumpsuits til damer, der forvandler dit look til én lang silhuet. Visuelt fremhæves konturerne på bedst mulig vis, så du kan spadsere derudad med komfort. Skæve detaljer og elementer som bindebånd, lommer eller kasseformede bukseben er med til at fremhæve dit individuelle look. På tur med mødregruppen, en træningstime med største udbytte eller en shopping-tur med vennerne. Jumpsuits til damer sender dig fra A til B i den rette påklædning. Genanvendelighed får du med i købet – takket være vores deltagelse i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Med eller uden ærmer. Kort eller lang. Du vælger blot den buksedragt, der opfylder dine behov til sport og i fritiden. adidas-logoet sørger for at vise vejen på lige den vej, du vælger!