alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

badesandaler til kvinder

 
[143]
1 / 3
Side:af 3

Find dit næste par badesandaler til kvinder hos adidas

De klassiske klip-klapper har aldrig været helt ud af billedet, men i de senere år har de fået en endnu mere central plads i mange hverdagsgarderober. De giver fremragende komfort og er ideelle, når du skal en impulsiv tur ud af døren. Og med de opdaterede design i kollektionerne hos adidas, kan de let indgå i et stilfuldt outfit.

Se stort på regler, og lev livet, som det passer dig

Modens regler er til for at blive brudt. Og der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at hoppe i et par badesandaler. Nej, klip-klapper er måske ikke det mest oplagte krydderi til et moderigtigt outfit. Dine fødder fortjener det bedste. Så giv de ukomfortable designersandaler, støvlerne med de besværlige snørebånd og de lidt for små højhælede en pause. Lad din indre rebel tage styringen, næste gang du skal ud af døren – hun vælger uden tvivl de praktiske, behagelig og ukonventionelle badesandaler til kvinder. Og du kommer ikke til at fortryde det.

Lad sommeren vare hele året

Intet siger sommer som et par solvarme badesandaler i strandkanten. Giv den vintergrå hverdag et skud solskinsstemning med det foretrukne fodtøj blandt alle surfersjæle. Sommeren er måske på retræte, men det behøver den gode stemning og den afslappede stemning ikke at være. Badesandaler til kvinder signalerer det tilbagelænede, afslappede og jordnære. Noget mange af os godt kunne bruge mere af i den travle hverdag. Så hvis dit humør trænger til en dosis klassisk slapper-stil, kan du finde dit næste på klip-klapper i det varierede udvalg hos adidas.