alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badehætter til damer

 
[6]
Pris
59 kr. - 199 kr.
59199
Svømning Sort adidas coated fabric badehætteSvømning Sort adidas coated fabric badehætte

adidas coated fabric badehætte

Svømning

Svømning Sort Adizero XX Competition Silicone badehætteSvømning Sort Adizero XX Competition Silicone badehætte

Adizero XX Competition Silicone badehætte

Svømning

Badehætter til damer gør hovedet undervandsklart

Under dine sportslige ambitioner gælder det om at undgå forstyrrelser. Fuld fokus er vejen frem, så du kan brage igennem med succes, og her hjælper badehætter til damer dig på vej. Glæd dig over tilbehør, der holder styr på dit hår. Det er slut med vådt eller tørt hår, der ryger ind i øjne, ører og mund. Sæt din frisure i en knold, eller fold den løst op under svømmehatten. Din perfekte pasform er sikret. Fleksibel silikone holder badehætter til damer på plads uden at rive i håret. Materialet sørger for, at dit hår pakkes ind med støtte. Samtidig giver silikonen sig optimalt og følger derfor dine hovedbevægelser til punkt og prikke. Indbygget elastan og vandafvisende overflader er yderligere med til at højne komforten. Vi sponsorerer elitesvømmere på verdensplan og indgår i sparring. Dermed får du badehætter til damer, der er testet og korrigeret af professionelle i alle processer.

Badehætter til damer: ægte svømmehumør året rundt!

Svømning indendørs eller udendørs? Badehætter til damer klæder dig på til begge dele, så du slipper for vand i ørerne og generende hår. Tilføj eventuelt et par ørepropper ved behov. Badehætternes tætsiddende designs giver ligeledes plads til svømmebriller udenpå. Hos adidas får du badehætter til damer med bæredygtighed. Vi har valgt genanvendelighedens vej for at reducere emissioner og ressourceforbruget til gavn for klodens ve og vel. Klorsvømning eller udendørs i saltvand? Badehætterne modstår forskellige vandtyper takket være slidstærke og resistente overflader. Dermed mindskes udtørring og afblegning. Tag din træning videre til næste niveau. Med adidas-logoet på hovedet ved du, at kvaliteten er i hus. Du kan lukke dig inden i dig selv og koncentrere dig om din position. Du får også obligatorisk svømmetilbehør til triatlon, eller hvad du nu har i sinde at træne dig frem til. Hverdagssvømning eller konkurrencesvømning. Vi er er med dig hele vejen!