alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kasketter

 
[149]
Girls Fitness Og Træning Flerfarvet adidas x Marimekko kasketGirls Fitness Og Træning Flerfarvet adidas x Marimekko kasket

adidas x Marimekko kasket

Girls Fitness Og Træning

Kvinder Fitness Og Træning Sort Marimekko kasketKvinder Fitness Og Træning Sort Marimekko kasket

Marimekko kasket

Kvinder Fitness Og Træning

1 / 4
Side:af 4

adidas kasketter holder hovedet i skygge

Træk en af de mange adidas kasketter over hovedet, når solen står højt på himlen. De flade og buede skygger beskytter øjne og ansigt mod de skarpe stråler, så du slipper for at knibe øjnene sammen eller bekymre dig om at undgå en smertefuld ansigtsforbrænding. Flere modeller er produceret med UV-beskyttelse, så du har mulighed for at passe ekstra godt på dig selv. Svedtransporterende bånd og fugtabsorberende AEROREADY sørger for et behageligt klima for din hovedbund, mens justerbare remme bagpå med spænder gør det let og ligetil at tilpasse kasketten din hovedform. Kvalitetsbevidste og lette materialer som 100% bomuld og glatstrik af polyester er lig komfort. Sig goddag til din nye uundværlige følgesvend.

Dyrk det rå, urbane og sporty look med kasketter fra adidas 

Livet er for kort til kedelige beklædningsdele og intetsigende accessories. Tag det rå, urbane og sporty look med dig over alt på din færden. Intet kan puste liv i dit outfit som en farverig eller elegant kasket, der råber street og stil. Selvtillid, charme og en hovedbeklædning, der får forbipasserende til at se beundrende din vej. Kombiner kasketten med et par løstsiddende jeans, et par stramme sorte bukser, en spraglet T-shirt eller en simpel sweatshirt. Mulighederne er uendelige. Til hverdag, træning og udendørsaktiviteter – der er en adidas kasket til det hele. Du vælger selv, om den skal sidde skrå, bagvendt eller lige på. 

Udtryk din passion med en kasket dedikeret til formålet

Bliv en del af adidas’ legendariske historie med 3-Stripes og Trefoil. Originalt look til dig, der er modebevidst og holder af et minimalistisk udtryk. Vis din lidenskab for fodbold, golf eller tennis med kasketter dedikeret til sporten. Styrk dit skaterlook med en model, der rammer ind i stilen og skriger på at give dig et board under fødderne. Vælg en model, der opfordrer til adskillige løbeture. Din passion er dit liv. Hvorfor ikke bære beklædningsdele, der lader passionen komme til syne?