alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

INDENDØRSSKO & Pigge

 
[109]
1 / 3
Side:af 3

INDENDØRSSKO & Pigge: en sportskarriere med minimering af dine fald

Sæt dine sportsgrene i gang med pigge, der får dig til at stå fast. Terræn og underlagstype er afgørende for, hvordan du kommer fra start. Vi er vant til at færdes på de største stadions inden for alverdens sportsgrene. Du er i trygge hænder, når du kickstarter din træning eller konkurrence. Erfaring siden 1949 og et hav af sponsorerede professionelle atleter giver en ballast, som du kan få glæde af, når du dyrker sport, hvor sko med pigge er påkrævet. Ud på fairway og svinge løs i kampen om en Hole in One. Alt vejr er golfvejr. Ikke mindst når beklædningen er i top – med fodtøjet som basis. Pigge påsat spændstige Torsion System-såler giver dig den perfekte balance i græsset. Da sålerne tilpasser sig underlaget og borer sig ned med et eminent greb.

Pigge – giver greb og afsæt uden lige

Indstil sigtekornet og lad dine sko sørge for et fast holdepunkt. Premium-pigge i kombination med vores teknologiske såler sikrer masser af komfort – perfekt til alle dine sportsgrene. Bæredygtige materialer er en del af sko med pigge, så du føler dig i ét med naturen, når du bruger den aktivt. Strategisk placerede hvælvinger på dine golfsko lader dig få fodfæste i vådt og fugtigt vejr. Er du klar til en spurt og et sprint i atletikkens tegn sikrer pigge på forfoden det bedste afsæt. Du vil kline dig fast til stadions underlag, så du ikke kommer ud af kurs. Du vil med lynets hast finde dit ståsted takket være de små dutter, der med uovertruffent greb giver dig sikkerhed på banen. Overdele med vandtæthed er en selvfølge, så du kan opretholde en sporty livsstil året rundt. Hos adidas støtter vi dig i alle dine bestræbelser med vores ekspertise og kvalitet, der får dig op på det ønskede niveau.